2821
2789
عنوان

چسبندگی رحم

855 بازدید | 17 پست

سلام کسی بوده باچسبندگی ورحم دوشاخ بچه دارشده باشه؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بله
1
100%
خیر
0
0%

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

خاله شوهرم الان نوه هم داره اوایل ازدواجش میگه چسبندگی داشتم چندسال باردار نشده اما رفته دکتر اون مو ...

لاپاروسکوپی کرده یاباهوادهی خوب شده؟اخه من سونوبا اب دادم خیلی درد داشت اما بازم خوب نشد

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لاپاروسکوپی کرده یاباهوادهی خوب شده؟اخه من سونوبا اب دادم خیلی درد داشت اما بازم خوب نشد

نمیدونم عزیزم فقط میگم امیدتو ازدست نده استرسو بذار کنار و فکر درمان باش حتما میشه

خدایا بغلم کن❤
نمیدونم عزیزم فقط میگم امیدتو ازدست نده استرسو بذار کنار و فکر درمان باش حتما میشه

ممنونم ولی چون دراثر کورتاز چسبندگی گرفتم از دکتر ها می ترسم,من دوتا سقط داشتم دوبارکورتاز شدم اخری 25هفته بود

ممنونم ولی چون دراثر کورتاز چسبندگی گرفتم از دکتر ها می ترسم,من دوتا سقط داشتم دوبارکورتاز شدم اخری ...

گلم میشه بگی چ علایمی داشتی؟از کجا متوجه شدی چسبندگی داری؟

منم یبار سقط کردم و ساکشن شدم میترسم

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
گلم میشه بگی چ علایمی داشتی؟از کجا متوجه شدی چسبندگی داری؟ منم یبار سقط کردم و ساکشن شدم میترسم

من عکس رنگی دادم متوجه شدم چسبندگی گرفتم،ولی قبلا پریودهام 7روزه بود الان 4روزه تموم میشه 3روز خونریزی اخرشم لکه بینی روز 4یا5تموم میشه،من پلی کستیک هم هستم،توی سونو گرافیم نوشته رحمم بایکورن هست

چه خوب تواین نظرسنجی که گذاشتم۱۰۰ درصد بله وصفر درصد خیر،خیییییلی خوشحال شدم  

پس چراتعدادرای زده یک نفر،چطوری شده ۱۰۰درصد  

سلام چیشد شماحامله شدید؟من پارسال سقط کردم الان ۸ماه تواقدامم حامله نمیشم پریودیم قبلا۷روزبودالان دو ...

رفتم هیسترو کردم،اما باردار نشدم هنوز،اسپرم شوهرم ضعیفه،اونم باید دارو مصرف کنه فعلا بعد اقدام کنم

رفتم هیسترو کردم،اما باردار نشدم هنوز،اسپرم شوهرم ضعیفه،اونم باید دارو مصرف کنه فعلا بعد اقدام کنم

الان ک هیسترو کردین پریودیتون مثل قبل شده یانه؟ ان شالله خدابهتون ی بچه سالم وصالح میده

الان ک هیسترو کردین پریودیتون مثل قبل شده یانه؟ ان شالله خدابهتون ی بچه سالم وصالح میده

سلام عزیزم بله خوب شد،الان ۶ هفته باردارم،اما ویار شدید دارم دو روزه هیچی نخوردم هرچی میخورم سریع بالا میارم😭روبه قبله ام از ویار،لکه بینی هم دارم

سلام عزیزم بله خوب شد،الان ۶ هفته باردارم،اما ویار شدید دارم دو روزه هیچی نخوردم هرچی میخورم سریع با ...

خداروشکرخیلی خوشحال شدم ان شالله صحیح وسالم بیادتوبغلتون واسه لکه بینی نرفتین دکتر؟؟دعاکنیدمنم بارداربشم