2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین داستان یک زندگی

914 بازدید | 71 پست

هفت ساله باهاش میجنگم فایده نداره درد بدی تو سینه مونده بغض کینه آه واقعا خسته شدم هفت سال پیش بعد دوماه که عقد کردیم عمم  گفت که قبلا با همسرم دوست بودن و کلی هم بوس و بغل داشتن خیلی همو میخاستن ولی عمم بیشتر از پسرعموش خوشش اومده و رفته با اون و این موضوع شوهرم ناراحت شده بعدشم شوهرم اومده سراغ من ......راستش از اونجا هفت سال میگذره هر روز دارم خرد تر و شکسته تر از روز قبل میشم بدجوری داغونم 

بیخیال گذشته در گذشته بهش فک نکن

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

عمت با شوهرت؟ فاصله سنیت با عمه چقدره مگه؟

نی نی سایت رو دوست دارم. اینجا میشه ناشناس موند و درد دل کرد. این کاربری اولین کاربریم بوده. بعد از اینکه حس کردم کسی منو شناخته مجبور شدم کاربریمو عوض کنم. توروخدا منو نشناسید. بزارید اینجا لاقل خودم باشم. مرسی اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه از آبروی خودش پیش بابات نترسیده؟

تو وقتی قبول کردی اینو میدونستی؟

الان شوهرت و عمه ت همو میبینن حسی بهم دارن؟ چیزی دستگیرت شده؟

نی نی سایت رو دوست دارم. اینجا میشه ناشناس موند و درد دل کرد. این کاربری اولین کاربریم بوده. بعد از اینکه حس کردم کسی منو شناخته مجبور شدم کاربریمو عوض کنم. توروخدا منو نشناسید. بزارید اینجا لاقل خودم باشم. مرسی اه
دست خودم نیست شوهرم با شوهرعمم صمیمی هستن دوست داره هرجا میریم با اونا بریم 

کم کم یه کاری کن رابطه ها کم بشن 

مثلا بگو حس میکنم شدهر عمم بهم یه جوری نگاه میکنه خوشم نمیاد

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤

خب شاید. عمت حسوده و دروغ گفته بهت 

چرا با شوهرت در میون. نذاشتی

من یه بار تو گوشی شوهرم یه پی ام خیلی ساده از دخترخالش دیدم یه هفته بود. عقد کرده. بودم وقتی باهاش در. میون گذاشتم تمام پی امای و. فایلای صوتی دختر خالشو نشونم داد و گفت فقط اون بهش پی ام میده و شوهرم هیچ علاقه ای بهش نداره بعدشم کلا بلاکش کرد و عاشقانه با من زندگی کرد

با اون کارش باعث شد دخترخالشو. بشناسم و مثل چشمام ب شوهرم اعتماد داشته باشم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عمه از آبروی خودش پیش بابات نترسیده؟ تو وقتی قبول کردی اینو میدونستی؟ الان شوهرت و عمه ت همو میبین ...

نه ولی شوهرم اوایل خیلی لج کرد هرچی گفتم باهاش خیلی خوش بش نکن لج کرد ولی کلی جنگیدم تا الان دیگه محلش نمیده ولی یک جاهایی عمم نمیدونم دست خودشه یا نیست خیلی خودنمایی میکنه ولی شوهرم محل نمیده ولی بدجوری داغونم حامله هم هستم کارم شده گریه این کابوس کی میخاد تموم بشه برام کاش هیچوقت نمیگفت 

عمت خیلی کاراشتباهی کرده که به تو گفته خب حالاکه فهمیدی چی به جیب اون رفته😕بیخیال خواسته فقط آز ...

بعدش من رو عمم حساس شدم رفت کل دنیا را پر کرد که این رو شوهرش حساسه و همه مسخرم کردن هیچوقت نمیبخشمش

بنظرم باید تو دوران عقدتون باهاش در میون میذاشتی و. اکه میدونستی هنوز دلش عمتو میخواد باهاش کات میکردی چیزی ک زیاده شوهر یکی دیکه میومد. سراغت

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙