سلام دوستان گلم من یه هفته ست بینیم رو عمل کردم فردا قراره اسپلیت رو بردارم...اما توو بینیم لخته خون خشک شده...اصلا نمیتونم از بینی نفس بکشم...قطره و سرم شست و شو هم استفاده کردم نتیجه نگرفتم....اگه کسی راهکاری داره ممنون میشم بگه....
ولی من دخترخالم الان یه ماه و نیم عمل کرده هنوز بعضی موقع ها بینیش کیپ میشه سرم نمک و..هم فایده نداره کم کم خودش رفع میشه.نگران نباش.
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
[QUOTE=102426067]حتما ی راهی داره.فردا که میری دکتر ازش بپرس . کبودی هم داشتی؟[/QUOTE دیروز برگشتم ...
چه بد .تلفنی چی؟
تلفنی ب دستیارش زنگ زدم میگه از ردز اول باید با قطره سرم شست و شو میدادی....من اینکارو نکردم...مامان ...
هوووف.