2789
عنوان

عمل بینی

148 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گلم من یه هفته ست بینیم رو عمل کردم فردا قراره اسپلیت رو بردارم...اما توو بینیم لخته خون خشک شده...اصلا نمیتونم از بینی نفس بکشم...قطره و سرم شست و شو هم استفاده کردم نتیجه نگرفتم....اگه کسی راهکاری داره ممنون میشم بگه....

به خود دکتر بگو.

ولی من دخترخالم الان یه ماه و نیم عمل کرده هنوز بعضی موقع ها بینیش کیپ میشه سرم نمک و..هم فایده نداره کم کم خودش رفع میشه.نگران نباش.

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خود دکتر بگو. ولی من دخترخالم الان یه ماه و نیم عمل کرده هنوز بعضی موقع ها بینیش کیپ میشه سرم نم ...

تماس گرفتم گفت طبیعیه اما من واقعا دارم اذیت میشم...دوستام که عمل کردن هیچ کدوم اینجوری نشدن...

حتما ی راهی داره.فردا که میری دکتر ازش بپرس .

کبودی هم داشتی؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

[QUOTE=102426067]حتما ی راهی داره.فردا که میری دکتر ازش بپرس . کبودی هم داشتی؟[/QUOTE

دیروز برگشتم شهر خودمون حضوری نمیتونم برم دیگه فاصله زیاده...نه خداروشکر هیچ کبودی نداشتم فقط صورتم ورم کرد

[QUOTE=102426067]حتما ی راهی داره.فردا که میری دکتر ازش بپرس . کبودی هم داشتی؟[/QUOTE دیروز برگشتم ...

چه بد .تلفنی چی؟ 

تلفنی ب دستیارش زنگ زدم میگه از ردز اول باید با قطره سرم شست و شو میدادی....من اینکارو نکردم...مامان ...

هوووف.