2777
2789
عنوان

مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 18 پست
صورت مجلس تفکیکی چیه ببخشید این همه سوال میپرسم 

اداره ثبت حدود آپارتمانها ، پارکینگها و انباری هارو مشخص میکنه و متراژ تعیین میشه 

همه مشخصات و اندازه ها براساس این صورت مجلس محاسبه میشه و توی سند نوشته میشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اداره ثبت حدود آپارتمانها ، پارکینگها و انباری هارو مشخص میکنه و متراژ تعیین میشه  همه مشخصات ...

پس با این حساب تو صورت مجلس تفکیکی هم واحدی که ما میخایم بخریم پارکینگ نداره و دستمون رو هیچه چون تو سند نزده، بعد یه سوال گفتید اگر پارکینگ رو به واحدی نفروخته باشن مگه وقتی تو سند اونها زدن به معنی فروشش نیست؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اداره ثبت حدود آپارتمانها ، پارکینگها و انباری هارو مشخص میکنه و متراژ تعیین میشه  همه مشخصات ...

ممنون از توضیحاتتون

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

پس با این حساب تو صورت مجلس تفکیکی هم واحدی که ما میخایم بخریم پارکینگ نداره و دستمون رو هیچه چون تو ...

اگر فقط قولنامه ای معامله کرده باشن شما چطور متوجه میشید؟ فقط اگر سند زده باشند تو استعلام ثبت مشخص میشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد