2777
2789
عنوان

مشورت

306 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها ما یه واحد میخاستیم بخریم 72 متری 175 تا، حالا که نزدیک قولنامه زدن رسیده فهمیدیم طبقه سه اش پارکینگ تو سند بهش تعلق نگرفته، حالا صاحبش میگه همون قیمت میدم کم نمیکنم طبقه دو یک هم نمیتونیم چون اونا هر کدوم یه نواقصی دارن که ترجیح مون بر سه شد حالا گفته من توی قولنامه براتون قید میکنم کع پارکینگ هم به لین واحد تعلق بگیرد حتی میگه تا دفتر خونه هم میام، اما بنظرتون قبول کنیم؟ معتبره این کار؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه!!! وقتی تو ساختمون گفتن پارکینگ نداره حالا یارو‌واسه خودش صدتا امضا بده، میره که میره، شما میمونی ...

تو ساختمون نگفتن ولی تو سند، پارکینگ فقط به دو طبقه زیری تعلق میگیره، میگه چون ما موقع ساخت قرار بوده هر طبقه دو واحد بسازیم حالا هر طبقه چهار تا ساختیم! 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

توی  صورت مجلس تفکیکی باید این واحد هم پارکینگ داشته باشه 

کسی که به نام شما سند میزنه و قولنامه می نویسید باید مالک باشه هم پارکینگ هم آپارتمان و براساس مشخصات صورت مجلس تفکیکی و پایان کار بهتون پارکینگ بده 

باید ببینید پارکینگ رو به دو واحد نفروخته باشه و پارکینگ هم معارض نباشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
تو ساختمون نگفتن ولی تو سند، پارکینگ فقط به دو طبقه زیری تعلق میگیره، میگه چون ما موقع ساخت قرار بود ...

خب پس مطمئن باش تعلق نمیگیره ، اصلا به حرفه اون نیست، شما باید طبق سند تصمیم بگیرید

نه گلم وقتی تو سند پارکینگ ندارید حق استفاده ندارید مگر اینکه سایر همسایه ها مشکلی نداشته باشن واجاز ...

بنظرت حق ما هست که تخفیف قیمت بده بابت این مسعله یانه 

تو ساختمون نگفتن ولی تو سند، پارکینگ فقط به دو طبقه زیری تعلق میگیره، میگه چون ما موقع ساخت قرار بود ...

پایان کار گرفتن؟ یا خلافی دارن؟ اگه خلاف کردن که حالا حالاها نمیتونن به نامتون سند بزنن 

یه پولی ازت میگیرن هیچی به هیچی باید کلی دوندگی و خرج بکنی بدهی اونها رو هم بدی 

توی  صورت مجلس تفکیکی باید این واحد هم پارکینگ داشته باشه  کسی که به نام شما سند میزنه و ...

میشه لطفا یکم ساده تر بگید پس یعنی میشه صاحبخونه خودش تو قولنامه قید کنه که به ما پارکینگ بده؟ 

پایان کار گرفتن؟ یا خلافی دارن؟ اگه خلاف کردن که حالا حالاها نمیتونن به نامتون سند بزنن  یه پو ...

سند تک برگ دارن همشون اما خلافی رو نمیدونم چجوری میتونیم بفهمیم پایان کار دارن؟ البته پروانه ساخت میگه داریم وما وام مسکن داریم برای خرید واونا ارزیاب میفرستن اما نمیدونم 

توی  صورت مجلس تفکیکی باید این واحد هم پارکینگ داشته باشه  کسی که به نام شما سند میزنه و ...

صورت مجلس تفکیکی چیه ببخشید این همه سوال میپرسم 

میشه لطفا یکم ساده تر بگید پس یعنی میشه صاحبخونه خودش تو قولنامه قید کنه که به ما پارکینگ بده؟ 

عزیزم حتما  صورتمجلس تفکیکی، سند ملک ، قرارداد مشارکت و پایان کار رو خوب با دقت ببینید و مطالعه کنید 

اگر ساخت مشارکت هست هم مالک هم سازنده باید قولنامه رو امضا کنند اگر طبق صورت مجلس تفکیکی آپارتمان شما پارکینگ نداره یا همه پارکینگها قبلا به واحد های دیگه فروخته باشند شما دستت به جایی بند نیست 

گاهی به شما پارکینگ مزاحم میدن یعنی جلوی راه دیگری، اون طوری هم باز سر شما بی کلاه میمونه فقط پولت رفته باید بدوی دنبالش

اگر پایان کار ندارن و خلاف کردن اصلا نمیتونن به نامتون سند بزنن اول باید جریمه هاشون پرداخت کنند وگرنه می افته گردن شما 

حتما برو با مدارک با وکیل مشورت کن