2777
2789
عنوان

رژیم شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست
منم مانکن دارم ۲هفتس.واقعا تاثیر داره؟

اره عزیزم ولی دقیق باید انجام بدی من با ترازو وزن می کنم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

یاد ندارم  سرچ کن بامداد خمار میاد بالا

من به محمد زنگ زدنی میگم

منم خلگوووووشت نور چشمت

دیدنی هم چشامو مث پروفایلت میکنم

یاد خودم افتادم

محمد میگه خلگووووووشم...

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سه روز کوشین کار میکنم بالای یه ساعت پیاده روی... حلقه خریدم بلد نیستم فقط امروز پولم برسه ...

حلقه نمیخواد همون پیاده روی بسه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

منم مانکن دارم نمیدونم وزنت چقدره برنامه به نت ۱۰۰۰ کالری داده با اون سه کیلو لاغر کردم تو یه ماه و ...

چطوری از مانکن استفاده می‌کنی؟ 

من دانلود کردم 

میگه خرید سکه 

اصلا سر در نمیارم 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً...
چطوری از مانکن استفاده می‌کنی؟  من دانلود کردم  میگه خرید سکه  اصلا سر درد نمیارم& ...

بشقاب دانلود کن اونم کالری شماره رایگانه 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
چطوری از مانکن استفاده می‌کنی؟  من دانلود کردم  میگه خرید سکه  اصلا سر در نمیارم&n ...

خب برنامش پولیه اگه برنامه میخوای

اگه نخواستیم خودت کالری شماری می کنی

برنامه یعنی چی؟  یعنی کالری شمارش رایگانه؟

اره همه امکاناتو داره فقط قسمت هدف گذاری برا وزنش پولیه

2790
2778
2791
2779
2792