2777
2789
عنوان

رژیم شیر

282 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

میخام رژیم شیر بگیرم

با کمی فرق که شبها یه میوه بخورم

با کمی توت یا خرما

حالا باز میام نتیجه رو میگم...

ای خدا

ای فلک

منم لاغرشم

سایز کم کنم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

رژیم عادی خودتو بگیر همه مواد غذاییم توش بزار

کاش حداقل کانادایی می گرفتی

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند کیلویی منم چاقم😩

سلام گلم بیا تاپیک بامداد خمار منم اونجا لاغر شدم

عالی کنار غذات میتونی کلی سالاد بخوری سبزیجاتم ازاده

کالذی غذای اصلیتو فقط حساب میکنی

استارتر جان با این رژیما فقط حریص تر میشی

تیکر هدفمه و سالنمو میزنم من مطمعنم😍لطفا برام یک صلوات بفرست😘📿            
رژیم عادی خودتو بگیر همه مواد غذاییم توش بزار کاش حداقل کانادایی می گرفتی

بخدا گرفتم

کالری شماری

کانادایی

اینم بگیرم....

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
بخدا گرفتم کالری شماری کانادایی اینم بگیرم....

با کالری شماری امکان نداره عمل کنی و لاغر نشی اگه دقیق باشه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

سلام گلم بیا تاپیک بامداد خمار منم اونجا لاغر شدم عالی کنار غذات میتونی کلی سالاد بخوری سبزیجاتم از ...

هستم عزیز...

یه ماهه کالری شماری میکنم

اتفاقا کالری شیرم شمردم...

جوری چیدم که میوه هست

فقط کربوهیدرات ندارم

با کالری شماری امکان نداره عمل کنی و لاغر نشی اگه دقیق باشه

برنامه زیره دارم هر شب میزنم

بین۱۲۰۰تا۱۶۰۰میرم جلو

ترس دارم

ترس از سایزم...

برنامه زیره دارم هر شب میزنم بین۱۲۰۰تا۱۶۰۰میرم جلو ترس دارم ترس از سایزم...

منم مانکن دارم نمیدونم وزنت چقدره برنامه به نت ۱۰۰۰ کالری داده با اون سه کیلو لاغر کردم تو یه ماه و یه هفتست مهمونی بودیم ول کردم😢

منم مانکن دارم نمیدونم وزنت چقدره برنامه به نت ۱۰۰۰ کالری داده با اون سه کیلو لاغر کردم تو یه ماه و ...

۸۷و۷۰۰

۸۷و۷۰۰

خب تو همون ۱۲۰۰ و برو از غذات بیشتر بزن واقعا نتیجه میگیری می تونی روزی یه ساعت پیاده روی کنی که بیشتر کالری استفاده کنی

خب تو همون ۱۲۰۰ و برو از غذات بیشتر بزن واقعا نتیجه میگیری می تونی روزی یه ساعت پیاده روی کنی که بیش ...

سه روز کوشین کار میکنم

بالای یه ساعت پیاده روی...

حلقه خریدم بلد نیستم

فقط امروز پولم برسه توپم میخرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز