2777
2789
عنوان

بارداري و نبض شكم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا نوبت دارم حتما ميكم مرسي عزيزم❤️

پس دیگه نگرانی نداره که.فردامیری دیگه.😊خواهش میکنم

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بیا‌.میگم که عجوله.😁ایشالله سلامت بیاد بغلت.بچه من گودزیلا بود.تو بیمارستان همون بار اول تا میمی دی ...

عزيزم سلامت باشه هميشه و خندان🌹🧿🙏🏻

مادر شدنه و هزار استرس 

اينم از دست بچه هاي امروزي كه زورشونو ميخوان قبله به دنيا اومدن به رخ پدر مادر بكشن😑😑😁😁

خدا حفظش كنه واست عزيز دلم مرسي از راهنماييت ❤️😭💋

مرسی.چراگریه میکنی!؟😟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
منم سركلاژي ام

اي بابا

توكلت به خدا باشه

من وضعم ناجوره ديگه نميتونم پرلوتون بزنم

چند هفته پيش كه زدم بد برام زدن عفونت كرد و جذب نشد بستري شدم 

الان فقط شياف استفاده ميكنم

بااينكه سركلاژم شدم ٥سانت دهانه رحمم بازه

عزيزم سلامت باشه هميشه و خندان🌹🧿🙏🏻 مادر شدنه و هزار استرس  اينم از دست بچه هاي امروزي كه ...

مرسی.😙تازه کجاشو دیدی خااانوووم!!!؟تازه داستان بعد بدنیا اومدن شروع میشه.الان راحتی.

مرسی.😙تازه کجاشو دیدی خااانوووم!!!؟تازه داستان بعد بدنیا اومدن شروع میشه.الان راحتی.

سر موقع سلامت بياد بغلم ديگه چيزي نميخوام...

مرسي عزيز مهربون از راهنماييات دلمو اروم كردی❤️😘

استيكر اشتباه شد😃😃

آهاااا!!!!نگران شدم🙁

سر موقع سلامت بياد بغلم ديگه چيزي نميخوام... مرسي عزيز مهربون از راهنماييات دلمو اروم كردی❤️😘

ایشالله.خواهش میکنم.همیشه دلت شاد و لبت خندون و جیبت پر باشه.😙😙

مرسي عزيزم همچنين😘❤️🌹

ممنونم❤❤❤یاعلی