2777
2789
عنوان

بارداري و نبض شكم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 51 پست
مگه شما باید بخوری!!؟؟؟😂😂😂😂اون خودش از جفت تغذیه میکنه.گاهی اوقات هم دهنشو باز میکنه آب کیسه میر ...

سوادم در همين حده😂   ي سوال ديكه: ميكم من هر طرفي ميخوابم دقيقا مياد همونحا😑 انگار داره زير پهلوم دست و پت ميزنه و اذيت ميشه جاييش له نميشه اكه روش بخوابم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شما باید بخوری!!؟؟؟😂😂😂😂اون خودش از جفت تغذیه میکنه.گاهی اوقات هم دهنشو باز میکنه آب کیسه میر ...

خب منم اين جوريم ولي هنوز ٨هفته ديگه دارم

يعني مشكلي نيست؟😓😓

سوادم در همين حده😂   ي سوال ديكه: ميكم من هر طرفي ميخوابم دقيقا مياد همونحا😑 انگار داره زير پ ...

خیلی هم باسوادی.فقط تجربه نداری😁

نه نترس زیرت نمیمونه😉فقط طاق باز و یا دمر نخواب.بزرگ شده جاش تنگه واسه همین به شکمت فشارمیاره بپره بیاد بیرون😍😍😍

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خیلی هم باسوادی.فقط تجربه نداری😁 نه نترس زیرت نمیمونه😉فقط طاق باز و یا دمر نخواب.بزرگ شده جاش تنگ ...

دور از جون دور از جون ميترسم اين بچه هايي كه موقع تولد پاهاشون كجه يا مشكل دارن دليلش چيه پس؟ بد خوابيدن نيس؟

منم بچم پسره دقيقا همين جوره وقتي سمت راست ميخوابم محكم ميزنه تو شكمم😑 يا مياد سمت راست منم ميترسم ...

دست چپم ميخوابم مياد اونجا امروز كه كلا گير كرده بود ي جا انقد مامانم با روغن ماساژ داده تا تكون خورد رفت اونورتر

خب منم اين جوريم ولي هنوز ٨هفته ديگه دارم يعني مشكلي نيست؟😓😓

نه.نگران نباش.سکسکه هستش.بچه شما وروجک تشریف داره عجله داره.داره بلعیدنو تمرین میکنه یهو آب میپره تو گلوش سکسه میکنه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نه.نگران نباش.سکسکه هستش.بچه شما وروجک تشریف داره عجله داره.داره بلعیدنو تمرین میکنه یهو آب میپره تو ...

ووي دردش تو قلبم

عجله كه بله داره اقا ميخواست ٦ماهه به دنيا بياد باهزار سختي جلوشو گرفتيم سركلاژ شدم 

الانم پايينه ضربه هاش دقيقا زيره نافه

يكم ميترسم 

دور از جون دور از جون ميترسم اين بچه هايي كه موقع تولد پاهاشون كجه يا مشكل دارن دليلش چيه پس؟ بد خوا ...

اونها یا ارثیه یا مادر لباس تنگ پوشیده یا بچه بیش از حدبزرگ بوده جاش تنگ بوده مچاله شده  یا هردلیل دیگه ای که مانمیدونیم.نگران نباش.قرارنیست همه کج بدنیا بیان.کم پیش میاد.بچه من هم دراز بود هم تپلی.بالای ۴ کیلو بود خیلی هم راحت به پهلو میخوابیدم هیچیش نشد.

واي مامانش قربونش بره الهي😍😍 مرسي عزيزم

آخی.خداحفظش کنه.این دفعه که رفتی پیش دکتر بهش بگو خیالتو راحت کنه.

ووي دردش تو قلبم عجله كه بله داره اقا ميخواست ٦ماهه به دنيا بياد باهزار سختي جلوشو گرفتيم سركلاژ شد ...

بیا‌.میگم که عجوله.😁ایشالله سلامت بیاد بغلت.بچه من گودزیلا بود.تو بیمارستان همون بار اول تا میمی دید حمله کرد ول نمیکرد😂😂😂انگار چندسال بوده کارش همین بوده‌.از قبل تمرین داشت وروجک😂😂😂