من از صبح دل درد خفيف داشتم تو تاپيك قبلمم كفتم. حالا هنوزم هست ولي خب كمه. نبض شكمم هميشه سمت راست ميزد ولي حالا خيلي محكمتر داره سمت چپم ميزنه و بچه هم با حالت لرزش يا تكوناي خيلي محكم تكون ميخوره جوري كه پايين تنم ميسوزه . توروخدا بگين خطرناكه؟
مگه شما باید بخوری!!؟؟؟😂😂😂😂اون خودش از جفت تغذیه میکنه.گاهی اوقات هم دهنشو باز میکنه آب کیسه میر ...
سوادم در همين حده😂 ي سوال ديكه: ميكم من هر طرفي ميخوابم دقيقا مياد همونحا😑 انگار داره زير پهلوم دست و پت ميزنه و اذيت ميشه جاييش له نميشه اكه روش بخوابم؟
دور از جون دور از جون ميترسم اين بچه هايي كه موقع تولد پاهاشون كجه يا مشكل دارن دليلش چيه پس؟ بد خوا ...
اونها یا ارثیه یا مادر لباس تنگ پوشیده یا بچه بیش از حدبزرگ بوده جاش تنگ بوده مچاله شده یا هردلیل دیگه ای که مانمیدونیم.نگران نباش.قرارنیست همه کج بدنیا بیان.کم پیش میاد.بچه من هم دراز بود هم تپلی.بالای ۴ کیلو بود خیلی هم راحت به پهلو میخوابیدم هیچیش نشد.
ووي دردش تو قلبم عجله كه بله داره اقا ميخواست ٦ماهه به دنيا بياد باهزار سختي جلوشو گرفتيم سركلاژ شد ...
بیا.میگم که عجوله.😁ایشالله سلامت بیاد بغلت.بچه من گودزیلا بود.تو بیمارستان همون بار اول تا میمی دید حمله کرد ول نمیکرد😂😂😂انگار چندسال بوده کارش همین بوده.از قبل تمرین داشت وروجک😂😂😂