2777
2789
عنوان

بارداري و نبض شكم

254 بازدید | 51 پست

من از صبح دل درد خفيف داشتم تو تاپيك قبلمم كفتم. حالا هنوزم هست ولي خب كمه. نبض شكمم هميشه سمت راست ميزد ولي حالا خيلي محكمتر داره سمت چپم ميزنه و بچه هم با حالت لرزش يا تكوناي خيلي محكم تكون ميخوره جوري كه پايين تنم ميسوزه . توروخدا بگين خطرناكه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دقیقا مثلا نی نی تو داره میزنه مثل نبض لگداشم زیاد شده هفته ۳۵ طوری که از خواب بیدارم کرد&nb ...

العا يدفعه قطع شد خيلي نگرانم . لگداشون محكمتر شدن اره؟؟

بچت داره سکسکه میکنه😍😍😍😍😍بچه منم اینجوری میشد

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
سوالمو اگر میدونید میشه جواب بدید با این گوشی بلد نیستم کپی کنم عکس سوالمو گذاشتم که لازم نباشه تایپ ...

والله من نميدونم چون واسه بارداري خودم بيبي چكم منفي شدم رفتم ازمايش خون فهميدم باردارم بهتره توام بري ازمايش خون تا مطمئن شي

اخه من گشنمه چيزي تازگي نخوردم كه سكسكنه كنه، بعد يدفعه بعد دو دقيقه قطع شد طبيعيه؟

مگه شما باید بخوری!!؟؟؟😂😂😂😂اون خودش از جفت تغذیه میکنه.گاهی اوقات هم دهنشو باز میکنه آب کیسه میره تو دهنش.اره.منم اینجوری میشدم.رفتم بیمارستان گفت سکسکه تو هفته های آخر نرماله.خوب هم هست.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی