2777
2789
عنوان

آن سوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 19442 بازدید | 65 پست

آیت الله طباطبایی هم توکتاب تفسیرالمیزان راجب این عالم توضیح دادن دوست داشتین بخونین

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کتاب در مورد بهشت و جهنمم نوشته مو به تن آدم سیخ میشه واقعا 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
به نظر من فقط قران درست میگه و تمام.

قرآن هم اشاره ای به عالم ذر کرده اونجایی که میگه همه رو از سلب آدم خارج کردیم و از همه عهد گرفتیم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
مرسی گلم

خواهش عزیزم 😘 

اون قسمت هایی که از بهشت گفته‌ واقعا زیباس

اگه خدا بخواد و بهشتی باشیم تو بهشت برزخی جوون میشیم و هر نقصی توی چهرمون توی دنیا داشتیم هزاران برابرش خدا زیباتر بهمون اونجا میده حالا هی بیایم بریم بینی عمل کنیم 

دیگه نوشته درخت های میوه بهشتی اینجوریه که هر میوه ای ازش بچینیم همزمان به جاش همون میوه روییده میشه یا هر گلی رو از شاخه بچینیم جایگزینش گلی به همون زیبایی میشه اونجا هیچ چیزی نابود نمیشه زوال پیدا نمیکنه

اینا رو یه آقایی که استاد دانشگاهس و برای 57 ثانیه توی بیمارستان علائم حیاتیش رو از دست میده تجربه کرده توی زمین 57 ثانیه بوده‌ ولی برای اون گویی سال ها توی اون دنیا گذشته‌ 

از خونه هاش بگم براتون خونه هایی ار جنس نور و زیبایی و لطافت که رنگش به اراده شخص تغییر میکنه با زیباترین و دلنشین ترین صوت هایی که به گوش هیچ بشری تا به حال نرسیده که اگه برسه از شدت دلنشینی ممکنه آدم بی هوش بشه آهنگی که مجموعی هست از نت ها هر نت از بخشی از اونجا گرفته شده نتی از صدای بهم خوردن بال پرندگان بهشتی نتی از صدای آبی که روانه و... 

یه سری مستند هم هست که با آدمایی که تجربه مرگ داشتن مصاحبه میکنه. خیلی شگفت انگیزه به نظر من

چجوری میتونم پیداش کنم اسمش میدونی چیه؟ 

این متن کاملا اشتباهه ما اول جسم داریم و بعد روح در ما دمیده میشه

شايد اين جسم با اون جسم فرق میکنه شما جسم دنیای رو منظورتونه که وقتی تو شکم مادریم روح درمون دمیده میشه ولی وقتیم بمیریم دوباره روحمون به جسم برزخیمون منتقل میشه طبق چیزی که شنیدم پس شاید قبل از اینکه روحمون وارد دنیا باشه واقعا تو جسمی به اسم ذر بوده الله اعلم