2777
2789
عنوان

آن سوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 19444 بازدید | 65 پست
یعنی ما قبلا هم بودیم ؟😀

فک میکنم بودیم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

کسی نبود بقیش بگم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شايد اين جسم با اون جسم فرق میکنه شما جسم دنیای رو منظورتونه که وقتی تو شکم مادریم روح درمون دمیده م ...

اها این جسمی که شما میگید رو اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش  ندارم😅

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم
اها این جسمی که شما میگید رو اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش  ندارم😅

منم ندارم عزیزم فقط چند جا در موردش خوندم 😘

منم ندارم عزیزم فقط چند جا در موردش خوندم 😘

اگر در موردش یک چیز قطعی و درست پیدا کردی لطفا تاپیک بزن منم تگ کنم که‌در موردش بیشتر بدونم😁

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم

توی بهشت برزخی هر چیزی اراده کنیم مهیاس هر خواسته ای داشته باشیم در عین واحد برآورده میشه و خدا برای هرکسی همسری قرار داده و حتی نوشته بود میشه ظاهر چهره رو هم هر جور که دوست داریم تغییر بدیم فک کن یعنی هر دفعه مث لباس میتونیم توی چهرمون تنوع ایجاد کنیم با این وجود که بقیه هم ما رو میشناسن

در اصل هیچ وقت کسی که توی بهشت برزخیه به حالت عادی گرسنه و یا تشنه نمیشه ولی هر موقع اراده کنه به خوردن و آشامیدن جوری از غذا خوردنش لذت میبره که انگار سالیان سال گرسنه و تشنس وقتی گرسنه و تشنه ایم چجوری از خوردن لذت می‌بریم اون هزاران بار بیشتر و بیشتر 

توی بهشت برزخی هر چیزی اراده کنیم مهیاس هر خواسته ای داشته باشیم در عین واحد برآورده میشه و خدا برای ...

جهنم برزخی چه جوریه؟

یا اباصالح المهدی! هرشب که انتظار تو را میبرم به روز،،،، شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز

حتی نوشته بود اونجا بیکار نیستیم هر کسی بنا به علایقی که توی دنیا داشته اونجا هم مشغول کاری هس مثلا کسی که زمان حیاطش معلم بوده وقتی میمیره بنا به علاقه خودش مسئول بچه هایی بود که در کودکی مرده بودن و با اونا اوقات می گذرونه 

جهنم برزخی چه جوریه؟

خیلی وحشتنااااااک اونقد وحشتناک ازش گفته بود که ترس برم میداره باز ازش بخوام بنویسم این آقا گفت چون حق الناس به گردن داشته به اندازه هزار سیصد و.. سال توی وادی حق الناس بوده در صورتی که توی دنیا زمانی برای رفتنش نگذشته بوده و از عذابش گفته بود واقعا دردناک بود به آدم تلنگر خوبی میزنه و آدمو به فکر فرو میبره اگه تونستی حتما کتابشو بگیر و بخون ضرر نمیکنی 

جهنم برزخی چه جوریه؟

در صورتی که حق الناس خاصی هم به گردن نداشته از نظر خودمون یعنی در برابر اون گنده هاش بنده خدا کار خاصی نکرده بود 

خیلی وحشتنااااااک اونقد وحشتناک ازش گفته بود که ترس برم میداره باز ازش بخوام بنویسم این آقا گفت چون ...

نوشته اش ساده است روان نوشته ؟قابل فهمه؟

یا اباصالح المهدی! هرشب که انتظار تو را میبرم به روز،،،، شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز
در صورتی که حق الناس خاصی هم به گردن نداشته از نظر خودمون یعنی در برابر اون گنده هاش بنده خدا کار خا ...

چهوحشتناک  

نوشته اش ساده است روان نوشته ؟قابل فهمه؟

آره همون جوری که من نوشتم در واقعه مصاحبه یه آقاس با چد نفر که تجربه مرگ رو داشتن برای زمان کوتاهی