2777
2789
عنوان

عروسی

256 بازدید | 27 پست

۷ساله ازدواج کردم ولی هرموقع عروسی میبینم اشکم درمیاد عروسی هیچ کس نمیرم خانواده شوهرم نزاشتن عروسی بگیرم گفتن رسم نداریم درصورتی که برا دخترای خودش گرفت هرکاری میکنم فراموش نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب تو میگفتی ما رسم داریم 😐مگه به خانواده دوماده 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

عزیزم عروسی یه مهمونی نهایتا سه یا چهار ساعته اس که کلی جنگ اعصاب داره هزینه داره تهشم خیلیا ناراضی برمیگردن و پشت سر ادم حرف میزنن نهایت نهاااایتشم تا یک هفته یادشون بمونه عروسی تو چطور بعدش میرن پی زندگی خودشون . الان اینقد مشکلات زیاده که هیشکی یادش تو کی ازدواج کردی اصن عروسی گرفتی یا نه

حالا اینایی که بهت گفتم چند ساعت مهمونی و یک هفته فراموش کردن اونا ارزش هفففففت سااااااال غصه خوردن تو رو داره؟؟؟؟ 

والا نداره 

زندگیت رو بکن خواهر عروسی کم اهمیت ترین مساله یک زندگیه مشترکه 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
عزیزم عروسی یه مهمونی نهایتا سه یا چهار ساعته اس که کلی جنگ اعصاب داره هزینه داره تهشم خیلیا ناراضی ...

وقتی یه یادگاری نداشته باشی ارزش ناراحت بودن داره یدونه عکس ندارم یا فیلم هیچی 

منم عروسی گرفتم ولی اینقدر تو گوش همسرم میخوندن که اصلا جوری که میخواستم نشد عروسیم و خیییلی چیزا به دلم موند...

الان خود همسرمم می‌دونه کارشون اشتباه بوده و خودشم بی تجربه بازی درآورده به حرفاشون گوش داده...

ولی فایده نداره و هنوز وقتی میرم عروسی گریم میگیره

شما که جای خود داری...