2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست

[QUOTE=102380353]عزیزم یه سالگرد ازدواج بگیر لباس بپوش بر ارایشگاه در حدی که برات امکانش هست مهمون دعوت کن شده به صرف ...[/QUOTE 

انقد نفرت دارم از عروس و لباس عروس که هیجا عروسی نمیرم باورت میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یه یادگاری نداشته باشی ارزش ناراحت بودن داره یدونه عکس ندارم یا فیلم هیچی 

برو آرایشگاه و یه لباس عروس کرایه کن و برو آتلیه چندتا عکس بگیر

یا عروسی اقوام که آرایشگاه رفتی یه لباسم بپوش تو آتلیه عکس بگیر

حداقل یکم از دلت در بیاد هرچند میدونم فایده ندارد...

استارتر منم عروسی گرفتم ولی خداشاهده اونقدر اشک ریختم که خدا میدونه شوهرم زهرمارم کرد از جای ارایشگاه تو گوش من تا اخر عروسی یکسره گله کشی خانوادمو کرد و بدو بیراه درحدی که میخواستم بزنم زیر گریه. بعدشم که رسیدیم چنان دادو هواری راه انداخت جلوی پدر ومادرم و به صلابشون کشید که فقط جیغ زدم و اشک ریختم و تنم لرزید تا صبح. اگر قراره ادم اینجوری عروسی بگیره نداشته باشه بهتره . منم مثل خودت هروقت میرم عروسی دلم میگیره یادم میفتم چی بهم گذشت.

دیگه کمتر باهاشون صمیمی باش همه میدونن هر دختری دلش میخواد وقتی ازدواج میکنه یه جشن داشته باشه ارایشگاه بره و لباس عروس بپوشه 

رسم ندارن را درک نمیکنم من 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
استارتر منم عروسی گرفتم ولی خداشاهده اونقدر اشک ریختم که خدا میدونه شوهرم زهرمارم کرد از جای ارایشگا ...

منکه فقط میگم خدا بدترین بلا رو سرتون بیاره سر خواهرت بیاره 

دیگه کمتر باهاشون صمیمی باش همه میدونن هر دختری دلش میخواد وقتی ازدواج میکنه یه جشن داشته باشه ارایش ...

آره واقعا آرزوی هر دختریه الان هرکس میخواد ازدواج بکنه فقط بهش میگم کارا رو برای عروسیت انجام بده به حرف هیچ کس هیچ کس گوش نده

وقتی یه یادگاری نداشته باشی ارزش ناراحت بودن داره یدونه عکس ندارم یا فیلم هیچی 

اونایی که عکس و فیلم دارن تو خوشبختیشون تاثیری گذاشته؟؟؟ 

خوشبختی به این چیزا نیست گلم

ما یه فامیل داشتیم پارسال ۶۰ میلیون خرج عروسیش شد همه هم به به و چهچه کردن فیلم عروسیش سناریو داشت عین بازیگر فیلم بازی کرده بودن خیلی تاپ بود

امسال طلاق گرفتن میدونی علت طلاقشون چی بود؟ مرده با دوست دختر قبلیش رابطه داشت دوست دخترشم ازش بچه داشت 

حالا اون فیلم و عروسی میلیونی به چه دردشون خورد، شد یه داغ به دلشون همون فیلم و عکسا

یه روز هرموقع دوست داشتین لباس خوشگل بپوش ارایش کن با همسرت برین اتلیه یه عکس خووووشگل بگیرین رو شاسی بزن و بذار تو اتاقت

یا سالگرد ازدواجتون یه مهمونی کوچیک بده عکس و فیلم هم بگیرین

اما دوتا چیز بهت میگم هیچوقت فراموش نکن: اول اینکه هرکسی تو این دنیا هر کاری که بکنه هرررر کاری خوب یا بد سزاش رو میبینه خدا نکنه کسی دل کسیو بشکنه یا باعث شه آرزویی به دل کسی بمونه خدا باهاش بد کار داره بد. 

دوم اینکه هیچی هیچی هیچی از تو و روحیه ات مهمتر نیست حتی همسرت حتی بچت هیچی هیچی مهمتر از خودت نیست پس به فکر شاد بودن خودت باش به خودت برس

پس دلت رو از کینه پاک کن، از این به بعد تو شادیای دیگران شرکت کن و براشون ارزوی خوشبختی کن ، یه روزی قراره به بچت اینا رو یاد بدی . 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹