2777
2789
عنوان

پیام شوهر سابقم +اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5729 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اختلاف داشتیم  دست بزن  مامانی  شکاک شدید

دو شخصیتی بود؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خیلی اختلاف داشتیم  دست بزن  مامانی  شکاک شدید

پس اهمیت نده راحت شدی دلتنگیشم شبا همه دلتنگ میشن فردا یادشون میره

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
دو شخصیتی بود؟

نمی‌دونم اخلاقش اصلا خوب نبود یه بارم جداشده بود 

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    
پس اهمیت نده راحت شدی دلتنگیشم شبا همه دلتنگ میشن فردا یادشون میره

اصلا دلم تنگ نمیشه انقد عذابم داد 

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    

شاید با مشاوره حل شه عزیزم..

دوستت داره ولی حس میکنم نیاز به مشاوره داره..

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢