2777
2789
عنوان

من چیکار کنم؟

141 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من و همسرم وقتی ازدواج کردیم خیلییی دستمون تنگ بود و همه خونواده هامونم مسخرمون میکردن

اونموقع وام ازدواج که دادن بابام با اینکه وضعش خوب بود برای خرید فرش واممون رو برداشت

زمان گزشت و ما با سختی زیاد خونه تو جای عالی خریدیم دیگه همه بهمون احترام میزارن

حالا خواهر کوچیکم با یکی ازدواج کرده که وضع مالیش خیلی بهتر از اونموقه ما هست ولی بابام وام ازدواجشونو میده به خودشون و نمیگیره همه هم بهش حق میدن

در صورتی که اوایل ازدواج ما همه گیگفتن باید بابات بگیره...

من چه رفتاری باید کنم؟

چون به شدت دلم شکسته

ممنون خدای عزیزم🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگذر ازشون عزیزم

خدا رو شکر که روی پای خودتون وایسادین

الان بخوای به این چیزا فکر کنی روزای خوبت رو با دست خودت خراب می کنی

بذار فکر کنن که زرنگن

در نهایت اونی که ظلم کرده، خدا جوابشو میده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

هر زمانی یه شرایطی داره عزیزم شاید اون موقعه بتید میگرفته الان نباید بگیره منم بابام هزارتا کار واسه داداشام و اجیم کرد ولی واسه من هیچی هیچ کاری نکرد

وخدایی که بشدت کافیست
بگذر ازشون عزیزم خدا رو شکر که روی پای خودتون وایسادین الان بخوای به این چیزا فکر کنی روزای خوبت ر ...

به نظرم نمیده همین خواهرم همش میگفت زن گدای خزانه شدی در صورتیکه همسرم بهترین دانشگاه ایران درس خونده و اینده روشنی داشت اما همش به من سرکوفت زدن

ممنون خدای عزیزم🎀