2777
2789
عنوان

من چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست

حتما بگو 

بگو چرا فرق ميذارين شما وام من رو گرفتین با شرایط مالی بد ولی واسه خواهر من رو نه حتما صحبت کن نزار تو دلت بمونه ولی بعدش ناراحتی رو بزار کنار همین که بدونن ناراحت شدی کافیه به نظرم

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
به نظرم نمیده همین خواهرم همش میگفت زن گدای خزانه شدی در صورتیکه همسرم بهترین دانشگاه ایران درس خوند ...

همه چیز که مادی نیست

خدا عادله عزیزم 

ظلمشون رو بسپر به خدا

بهتر از تو جواب میده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه اینجور چیزا وجود دارن، همسر من با پول خودش همه ی کارای ازدواجشو انجام داد کمکشم نکردن گاهی دلم براش می سوزه، چون واقعا یه جاهای با چشم خودم می بینم چطور فرق گذاشته می سه ،  اما خب نمی سه حرف زد، باید صبور بود ، من فقط اگه تو این شرایط تو بودم  ممکن بود با بابام حرف می زدم علتشو می پرسیدم که ماها چه فرقی با هم داریم، البته اینم بگم هر زمانی یه شرایطی هست که قابل مقایسه نیست، باید خودت بسنجی

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
چیزیم بگم‌ میگن حسودی نکن در صورتی که کارشون واقعا درست نیست

خواهر بزرگه من، هی میگه برا خواهر وسطی فلان کردی برا خواهر کوچیکه که منم غلان کردی برا من نکردی و.....

بخدا بیشتر از چشم افتاده 

پدرم میگه شاید اونموقع اونقد بضاعت مالی داشتم امروز اینقدر

الانم خواهرم باهام قهره

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم