2777
2789
سئو رو کجا یاد گرفتی من بلدم ولی کامل نه رفتم ی کلاسی حدود 4 گفت هزینه

بله عزیزم سئو گرونه ، در چه حد بلدی میخوایی ببرمت سر کار ؟ سیستم داری ؟

جون مادراتووووون لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی عزیزم یه تفکر خاصی داره یکی فکر میکنه درس براش بهتره ، یکی فکر میکنه کار باید ببینی استعدادت ...

نه میگم ینی چون تو شهر بزرگ نیستم اگه دانشگاهم اونجا باشه ممکنه همزمان با درس سرکار هم برم و بهتر یاد بگیرم یا تو خونه تموم وقتمو بزارم واسه یادگیری 

کاربری دست دونفر
نه میگم ینی چون تو شهر بزرگ نیستم اگه دانشگاهم اونجا باشه ممکنه همزمان با درس سرکار هم برم و بهتر یا ...

درسو واسه اینکه به پول برسی نخون ، چون اینارو توی دانشگاه یاد آدم نمیدن ، اگر رشته ات چیز دیگه ای و درسو دوست داری هم درستو بخون و هم یاد بگیر اگر وقت میکنیا و دانشگاه دولتی هستی ، اگرم بتونی تمام وقت زمان بذاری برای یادگیری خب زودتر به نتیجه میرسی

درسو واسه اینکه به پول برسی نخون ، چون اینارو توی دانشگاه یاد آدم نمیدن ، اگر رشته ات چیز دیگه ای و ...

درسته رشتم کامپیوتره میخاستم سال بعد کنکور بدم ولی مطمعن نبودم دقیق چیکار کنم حتما هم  اگه کنکور بدم اگه دولتی دربیام میرم 

کاربری دست دونفر
بله عزیزم سئو گرونه ، در چه حد بلدی میخوایی ببرمت سر کار ؟ سیستم داری ؟

من در حدمتوسط تمام بیس کارو میدونم چون تو محیط واقعی کم اجرا کردم واس همین از خودم مطمت نیستم وای لطف میکنی اگر یادم بدی یا کاراموزی 

من در حدمتوسط تمام بیس کارو میدونم چون تو محیط واقعی کم اجرا کردم واس همین از خودم مطمت نیستم وای لط ...

نه یه پروژه گرفتم خودم وقت نمیکنم گفتم اگر بلدی تو انجام بدی ، عزیزم کلاس آموزشی هم دارم مجازی برگزار میکنم با هزینه مناسب خواستی بهم بگو تمام اصول سئو رو جمع آوری کردیم آموزش میدیم ، خواستی خصوصی هم آموزش میدیم یه همکار آقا هم دارم با هزینه مناسب آموزش میدن خواستی بگو آیدیشو بهت بدم