2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون ادامه تحصیل بدم یا بزنم تو یاد گرفتن ؟ البته کنار درس خوندم میشه اما خب زمانش کمترا اون&nb ...

یادگرفتن

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
یعنی تکی سفارش میگیرن میدوزن؟

کارگراشون سری دوزی انجام میدن مامانم و دوستش سفارش میگیرن تکی مجلسی فقط

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
میه ادرسشو بهم بدی میخام کلاس پیشش بگیرم خودم کار کردم ولی قاتی

سلام عزیزم چشم نگاه کنم پیداش کنم همینجا ریپلایت میکنم😘

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

بفرما گلم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2913751/لطفا-اگه-سوال-بورسی-دارید-یا-تو-تاپیک-قبلیا-بپرسید-یا?page=13

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

البته فکر نکنم کلاس اینا داشنه باشه

همینطوری به سوال هایی که بچه ها میپرسن جواب میده

ببخشید چنده ؟  تو هر عینک فروشی هس یا باید سفارش بدیم

باید سفارش بدی براتون میسازن من معاینه شدم پیش دکتر و گفتم کارم با کامپیوتره برام نسخه نوشت برام ساختن

جون مادراتووووون لایک نکنید
به نظرتون ادامه تحصیل بدم یا بزنم تو یاد گرفتن ؟ البته کنار درس خوندم میشه اما خب زمانش کمترا اون&nb ...

هر کسی عزیزم یه تفکر خاصی داره یکی فکر میکنه درس براش بهتره ، یکی فکر میکنه کار باید ببینی استعدادت چطوریه 

جون مادراتووووون لایک نکنید