2777
2789
چی عزیزم طراحی گرافیک ، طراحی سایت ؟ سئو هر کدوم یه سر فصل مفصل داره

منم دنبال کاریم که بشه تومنزل انجام داد دوران دانشجویی کلاس کامپیوترمیرفتم همیشه کلاس اول بودم متاسفانه بعد ولش کردم الان بیشترش فراموشم شده،،کدوم درامدش بیشتزه ویادگیریش زمان کمتری میبره

شما بلدین؟درآمدش به طور متوسط چقدره؟مثلا ده میلیون داشته باشی 

کم و بیش اما نه زیاد

اینجا یه کاربر هست هر سوالی بپرسی در مورد بورس میده

ببین مثلا در آرمد بورس ماهانه نیست البته میتونه باشه هاا

ولی بهتره رو شش ماهه یا بیشتر سرمایه گذاری کنی که بتونی خوب سود کنی

دوست من با ۸ تومن شروع کردالبته اون ۸ تومنم یکهو وارد بورس نکرد آروم آروم بعد یک سال میگفت ۵ ۶ تومن هم سود کرده و کل پولش شده بود ۱۳ ۱۴

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی عزیزم طراحی گرافیک ، طراحی سایت ؟ سئو هر کدوم یه سر فصل مفصل داره

سلام عزیز برا گرافیک و فتوشاپ چه نرم افزارایی بهتره؟

کلاسای جهاد دانشگاهی خوبه؟

تو این زمینه کدوم نرم افزارا  رو یادبگیرم که بهتر و بیشتر بشه باش کارکرد و پول بهتربده؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام عزیز برا گرافیک و فتوشاپ چه نرم افزارایی بهتره؟ کلاسای جهاد دانشگاهی خوبه؟ تو این زمینه کدوم ...

یعنی چی عزیزم ، همون فتوشاپ دیگه منتها باید حرفه ای بشین 

جون مادراتووووون لایک نکنید
عزیزم اتفاقا منم میخوام یاد بگیرم  میتونی بگی از کجا شروع کنم ؟؟؟ ینی چی رو اول یادبگیرم

عزیزم از صفر تا صدش زمان بره یعنی باید از 19 یا 20 سالگی یاد میگرفتین که دیگه در 28 سالگی فول باشین 

اما اگر بخوایی یاد بگیری طراحی سایت باید از html  شروع کنی بعد وردپرس و .... در آخرم سئو 

عزیزم باید تخصص داشته باشی مثل من فتوشاپو کامل بلدم طراحی گرافیک انجام میدم ، یا طراحی سایت انحام می ...

سئو رو کجا یاد گرفتی من بلدم ولی کامل نه رفتم ی کلاسی حدود 4 گفت هزینه

منم دنبال کاریم که بشه تومنزل انجام داد دوران دانشجویی کلاس کامپیوترمیرفتم همیشه کلاس اول بودم متاسف ...

خب الان همشو خوبن باید توی همشون حرفه ای باشین تا به درآمد برسین الان گرافیست ها خیلی هستن ولی گرافیست حرفه ای خیلی خیلی کم داریم ، متاسفانه کسی که الان میتونه یه عکسو یه کمی ادیتش کنه خودشو گذاشته گرافیست ، طراحی وب سایتم میتونی از وردپرس یا html شروع کنی یعنی بشی وردپرس کار خوب برنامه نویسیم دوست داشتی مثل php ، css میتونی در کنارشون یاد بگیری اینام خوبن 

عزیزم باید تخصص داشته باشی مثل من فتوشاپو کامل بلدم طراحی گرافیک انجام میدم ، یا طراحی سایت انحام می ...

من یه قدری فتوشاپ بلدم،میشه کاری کنم؟باگوشی؟

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊