faize17 مدیر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 عنوان دلداری | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست چیکار کنم که شوهرمو جذب خودم کنم 🤨 میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀 1398/06/03 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 اااااا مذهبیه؟ نه بد دله میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
mghazali عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 نه بد دله خیلی بده اینجوری بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 ببین سنه مردا اینجوریه تو این سن دوس دارن بگن غیرت داریم به مرور زمان درست میشه خدا از دهنت بشنوه میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 خیلی بده اینجوری اره خیلی خیلی☹️ میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
toot_farangis عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1956 خداکنه بفهمم یک ساله نیمه ازدواج کردم 😞فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه تصمیمتو بگیر اگه بخای میتونی، متاسفانه جامعه ما بیرحمه و تو کوچه خیابون پرشده از عروسکایی ک چشم ما ک زنیم خیره میکنه چ برسه ب مرد جماعت . . . . . . . . زن بودن سخته عزیزم . . . اگه زندگی تو دوست دارمگی خودتو جنوجور کن خجالت بذار کنار محبت کن بهش حتا اگه اون یاد نداره بذا ازتو یاد بگیره اگه پیام میدی بهش مودبانه باشه توی جم مودبانه حرمتشو نگه دار، دعواتون بین خودتون باشه واسه ی قهرکوچیک و بحث بیخودی عالمو خبر نکن، اراسته باش و تمیز خوشبو . . . . کم کم یاد میگیری
mghazali عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 خدا از دهنت بشنوه مال من که میگه جلو پسر عموی ۱۲ سالت روسری سر کن من اصلا اینجوری نیستم بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 تصمیمتو بگیر اگه بخای میتونی، متاسفانه جامعه ما بیرحمه و تو کوچه خیابون پرشده از عروسکایی ک چشم ما ک ... قربونت بشم مرسی از راهنماییت دوست دارم فقط مال خودم باشه خیلی دوسش دارم خیلی براش میمیرم ولی نمیدونم اون چشه میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 مال من که میگه جلو پسر عموی ۱۲ سالت روسری سر کن من اصلا اینجوری نیستم جدا پس رو دست شوهر من زده میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
toot_farangis عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1956 قربونت بشم مرسی از راهنماییت دوست دارم فقط مال خودم باشه خیلی دوسش دارم خیلی براش میمیرم ... حتما دوست داره اونم، مردا زیاذ بزبون نمیارن کلی نگر هستن ، اگه دوسش داری مراقبش باش قلبشو مال خودت کن نمیگم لوس و لوده باشی ن، محبت کن ، جوری ک اگه ی روزی خذااای نکرده خیانت خاس کنه یاد عشقش ک تویی بیفته یاد محبت و لبخند تو بیفته و مانعش بشه، چون مطمعنه کسیو داره ک چیزی کم نداره، اینی ک الان بمن گفتی ک نمیخای مال کسی باشه فقط میخای مال خودت باشه رو همیشه ب خودش بگو، و خیلی چیزای دیگه رو شبا تو بغلش بگو، بگو تا بفهمه واسش چقدر مهمی و چقدر غیرت داری. . امیدوارم قدر تو بدونه
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 حتما دوست داره اونم، مردا زیاذ بزبون نمیارن کلی نگر هستن ، اگه دوسش داری مراقبش باش قلبشو مال خودت ک ... چشم ایشالله که خوب بشه میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 اخه مشکل اینجاش که یک سال نیمه که ازدواج کردیم ولی بچه نداریم ☹️خیلی بچه دوست دارم خیلی خیلی میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
faize17 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 263 اونم عاشق بچس میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀