2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه بفهمم یک ساله نیمه ازدواج کردم 😞فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه 

تصمیمتو بگیر اگه بخای میتونی، متاسفانه جامعه ما بیرحمه و تو کوچه خیابون پرشده از عروسکایی ک چشم ما ک زنیم خیره میکنه چ برسه ب مرد جماعت . . . . . . . .  زن بودن سخته عزیزم . . . اگه زندگی تو دوست دارمگی خودتو جنوجور کن خجالت بذار کنار محبت کن بهش حتا اگه اون یاد نداره بذا ازتو یاد بگیره اگه پیام میدی بهش مودبانه باشه توی جم مودبانه حرمتشو نگه دار، دعواتون بین خودتون باشه واسه ی قهرکوچیک و بحث بیخودی عالمو خبر نکن، اراسته باش و تمیز خوشبو . . . . کم کم یاد میگیری

تصمیمتو بگیر اگه بخای میتونی، متاسفانه جامعه ما بیرحمه و تو کوچه خیابون پرشده از عروسکایی ک چشم ما ک ...

قربونت بشم مرسی از راهنماییت دوست دارم فقط مال خودم باشه خیلی دوسش  دارم خیلی براش میمیرم ولی نمی‌دونم اون چشه 

میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
قربونت بشم مرسی از راهنماییت دوست دارم فقط مال خودم باشه خیلی دوسش  دارم خیلی براش میمیرم ...

حتما دوست داره اونم، مردا زیاذ بزبون نمیارن کلی نگر هستن ، اگه دوسش داری مراقبش باش قلبشو مال خودت کن نمیگم لوس و لوده باشی ن، محبت کن ، جوری ک اگه ی روزی خذااای نکرده خیانت خاس کنه یاد عشقش ک تویی بیفته یاد محبت و لبخند تو بیفته و مانعش بشه، چون مطمعنه کسیو داره ک چیزی کم نداره، اینی ک الان بمن گفتی ک نمیخای مال کسی باشه فقط میخای مال خودت باشه رو همیشه ب خودش بگو، و خیلی چیزای دیگه رو شبا تو بغلش بگو، بگو تا بفهمه واسش چقدر مهمی و چقدر غیرت داری. .  امیدوارم قدر تو بدونه

حتما دوست داره اونم، مردا زیاذ بزبون نمیارن کلی نگر هستن ، اگه دوسش داری مراقبش باش قلبشو مال خودت ک ...

چشم ایشالله که خوب بشه 

میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀