2777
2789
عنوان

بیایددلداریم بدید

204 بازدید | 27 پست

وقتی عروسی کردم خانواده شوهرم گفت طلاهاتوبزارگاوصندوق.بعدحالافهمیدم پلاک وزنجیرم ک ۱۶میلیون پولش بوده گمش کردن.کارم شده گریه کردن بعدانداختنش گردنه خودم میگن باخودت بوده فلان عروسی گرفتی ندادیش.شوهرم شاهده ک دادمش یعنی اون داده بهشون ولی میگن ندادی.چه جوری بگم پولشوبهم بدن؟ازناراختی دیشب رفتم زیرسرم

بگو من گیج ک نیستم یادمه دادمش دست شما

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا چی اختیار اموالت رو میدی دست یه مشت آدم. ...... که والا بیشتر دشمن هستند تا دوست .بعد میگی فلان شده ! خوب نده . این برات یه بهانه میشه ک تا آخر عمرت بهشون هیچی نده و اعتماد نکنی . تامام

💑

وا طلا رو چرا میدی دست اونا.

تهمت نمیزنم شاید نیاز داشتن فروختن

بزار توخونه خودتون

بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه  و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه  ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین
ای وای یه هم چین موردی برا من پیش اومد.البته برای مبلغ خیلی پایین تر. خیلی پررو رفتم گرفتمش

کاشکی منم میتونستم حرفموبزنم.اینکه آوارشدن سرم هیچ اینم یه دقه ک طلاموگم کردن.

چرا رودربایستی میکنی محکم باهاشون حرف بزن همه جاهم بگو آبروشون بره

منم نامزدیم طلاهام گاوصندوق مادربزرگم بود دای کوچیکم اعتیادداشت پنج تا النگومو برده بود فروخته بود گردن نمیگرفتن آخر گفتم آبروتونو میبرم مجبورشد عینشو خرید داد بهم

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

حقته

ادمی که طلاهاشو میده دست خانواده شوهرش باید از این بدتر سرش بیاد تا درس عبرت بگیره.

ادم رخت چرکاشم نباید بده دست فک و فامیل شوهر چه برسه طلاهاش

اگه مشکلی تو زندگیت پیش بیاد بخوای قهر کنی بری خونه بابات چجوری طلاهاتو پس میگیری!!!!!!!!!!!