2777
2789
عنوان

عقد برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 142 پست
بخدا من خیلی خوبم سر عقد با همه روبوسی کرد ب غیر من و مامانم تازه روشم برگردوند شما بودی ناراحت نمیش ...

صد در صد یه چیزی ازتون شنیده یا برادرت چیزی گفته ناخواسته ذهنیت خراب شده . سوتفاهم   . به مرور درست میشه

💑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خوب باش . مهربون باش . آون اگر آدم باشه خودش باهات خوب میشه و جبران میکنه اگر هم نشد که بهترررر چ ...

مثلا بهش گفتم میترا جان میشه شمارتو داشته باشم گفت ن نمیشه منم چشام پر شد رفتم اتاق گریه کردم برادرم اومد آرومم کرد

ن من متاهلم

بسلامتی

گیر عجب آدمی افتادین خدا کمکتون کنه. همینجوری دارم پستاتو میخونم یعنی شماره هم نداده...

چرا برادرت متوجه این رفتارا نمیشه؟ 

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
حرف بزن حرف حرف میاره دعوتش کن تلفنی

اصلا شمارشو نداد بهم گفتم میترا جان میشه شمارتو داشته باشم گفت ن نمیشه بعد سر عقد با همه روبوسی کرد ب غیر من و مامانم

آخه چی باید بشنوه وقتی ب غیر خوبی چیزی ندیده؟

وقتی میبینی توهین میکنه یا بی ادبه تو هم محل نکن بهش ممکنه بدتر بشه . من به خانواده شوهرم محل ندادم ولی بی ادبی هرگز نکردم فقط باهاشون هرگز صمیمی نشدم چون اهل سواستفاده و سواری گرفتن هستند   . ولی بی ادبی یه چیز دیگه است . قابل توجیه نیست

💑
بسلامتی گیر عجب آدمی افتادین خدا کمکتون کنه. همینجوری دارم پستاتو میخونم یعنی شماره هم نداده... چر ...

ن نداد وقتی گفت نمیدم من رفتم اتاق چشام پر شده بود برادرم اومد پیشم دل داریم داد

ن نداد وقتی گفت نمیدم من رفتم اتاق چشام پر شده بود برادرم اومد پیشم دل داریم داد

رفتارش قابل توجیه نیست، من ببشتر ناراحت شدم برای مادرتون که بی احترامی به بزرگترش کرده.

نمیدونم چی بگم کاش یکم سفت و سخت تر برخورد میکردین قبل از عقد... 

اصلا شمارشو نداد بهم گفتم میترا جان میشه شمارتو داشته باشم گفت ن نمیشه بعد سر عقد با همه روبوسی کرد ...

نمیخوام تو  دلت رو خالی کنم ولی این کیه دیگه یا خداااااااا

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
رفتارش قابل توجیه نیست، من ببشتر ناراحت شدم برای مادرتون که بی احترامی به بزرگترش کرده. نمیدونم چی ...

مامانم اهل گله نیست فقط میگه برادرم خوشبخت بشه

مامانم اهل گله نیست فقط میگه برادرم خوشبخت بشه

بنده خدا چی بگه...

برادرت چی گفت؟ چرا تو اینموارد منفعل عمل میکنه شاید چیزی هست شما نمیدونید