2777
2789
عنوان

عقد برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 142 پست
بنده خدا چی بگه... برادرت چی گفت؟ چرا تو اینموارد منفعل عمل میکنه شاید چیزی هست شما نمیدونید

برادرم اومد اتاق یک عالمه بوسم کرد و عوض نامزدش معذرت خواست و گفت باهاش حرف میززنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم اومد اتاق یک عالمه بوسم کرد و عوض نامزدش معذرت خواست و گفت باهاش حرف میززنم

ول کن چه بیکاری خواهر.اینهمه بهت بی احترامی کرده بازم فکراینی باهات خوب باشه .من اگه جات بودم کلا ازلیست آدمای نزدیکم حذفش میکردم .من خواهرشوهرنمیشم چون برادرندارم ولی عروستون روول کن بهش رونده اه اعصابم خوردشد

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

من از مردم شنیدم اینم برای شما میگم..، برای خودتون ارزش و احترام قائل بشین تا دیگران ملزم به رعایت باشن. بیشتر از حد کسی براش عمل نکنین تا توقعات جدید زاییده نشن. 

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
ول کن چه بیکاری خواهر.اینهمه بهت بی احترامی کرده بازم فکراینی باهات خوب باشه .من اگه جات بودم کلا از ...

آخه گناه داره پدرش فوت شده من خواستم خوبی کنم ولی خودش نمیخواد

خوبی که ازحدبگذردنادان خیال بدکند.ولش کن توخواهریت روثابت کردی اون نمیخواد حالا زیاددورورش رونگیریدکه فک کنه خبریه .دوباربهش بی محلی کن حساب کاربیاددستش

دختر پدر مرده زیاده... ولی اونچیزی که آدما رو برای داشتن جایگاه خوب سوا میکنه شخصیت مثبت، نجابت و مهر و وفا هست.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
برین بغلش کنین بگین چقد خوشگل و ماه هستی....بعد از چن بار عاشقت میشه

رفتم روبوسی کنم نذاشت روش برگردوند حتی با مامانم روبوسی نکرد در حالی با همه به غیر ما روبوسی کرد

دختر پدر مرده زیاده... ولی اونچیزی که آدما رو برای داشتن جایگاه خوب سوا میکنه شخصیت مثبت، نجابت و مه ...

آره واقعا .👍