2777
2789
عنوان

عقد برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 142 پست
شاید چیزی ازتون شنیده .منم قبل عقدم پشت سر خواهرشوهرام خیلی حرفا شنیدم . البته همسرم هم برام ازشون گ ...

تعریف از خود نباشه تو شهر ما رو سر بابای من قسم میخورن پدر بزرگ منو کل شهر میشناسن عروسمونم اینو میدونه ولی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم والا برادرم بهش گفته من نمیتونم عروسی آنچنانی بگیرم عروسمونم گفته باشه انشاالله که سر حرفش می ...

حتما با برادرتون صحبت کنین، از حالا بهش بگین شاید خودش تو هیجان این روزا باشه که البته طبیعیه ولی شما خارج از گود هستین و حتما میتونین راهنماش باشین.

سعی کنین حتما حد و حدود رو رعایت کنین.

اگر روش رو برگردونده به برادرت بگو از این رفتار ناراحت شدی ، اجازه بدید متوجه رفتار خانمش بشه و همین اول کاری بعش بگه احترام گذلشتن به خانواده و بزرگترا جزو واجباته.

به برادرتون بگید به قاعده براش خرج کنه و اجازه اسراف پول رو نده که بعدا به قرض و اضافه کاری بیافته.

ایشون مهریش چقدره؟ بازم خرجای دیگه داشته گزاف باشه؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
تعریف از خود نباشه تو شهر ما رو سر بابای من قسم میخورن پدر بزرگ منو کل شهر میشناسن عروسمونم اینو مید ...

نه منطورم مردا نیستن . منطورم حرفای زنونه است . مثلا من در مورد خواهر شوهرم شنیده بودم ک اگر نزدیک بود زندگی همه رو بهم میزد و خدا رو شکر بکن ک راه دوره و بسیار فوصول و.... خدایی از ترس باهاش سلام علیک نکردم😂😂 و اصلا محلش ندادم . ولی به مرور فهمیدم ک راست بوده هرچی شنیدم .

💑
حتما با برادرتون صحبت کنین، از حالا بهش بگین شاید خودش تو هیجان این روزا باشه که البته طبیعیه ولی شم ...

مهریه اش 300 تا 5 تیکه از جهازشو برادرم میخواد بخره و اینکه گفته باید خونه داشته باشیم مستاجر نباشیم خداروشکر بابام براشون خونه گرفته

23 آخه دوست ندارم خواهر شوهر باشم دوست دارم براش مثل خواهر باشم

این فقط یه رویاست😢 بحرحال خواهر شوهری و همیشه باید مراقب هر حرف و حرکت خودت باشی . منم برا زن داداشم خیلی مایه گداشتم چون مادر نداشتم برا داداشم سرعروسی اش مادری کردم خیلی بهش حال دادم خیلی ..... ولی الان چی . حتی نکرد وقتی پسرم دنیا اومد یه تبریک بهم بگه . بحرحال این داستان تکراری عروس و خواهر شوهر همیشه هست

اگر میبینی دوست نداره و باهات ون حال نمیکنه پا پیچ نشو بذار تو حال خودش باشه

💑
مهریه اش 300 تا 5 تیکه از جهازشو برادرم میخواد بخره و اینکه گفته باید خونه داشته باشیم مستاجر نباشیم ...

پس برادرت حسابی عاشقه... 

مراقب داداشت و خودتون باشین. انشالله مبارک برادرت باشه ولی حسابی حواسش رو جمع کنه عزیزم

الان دخترایی هستن به کم قانعن و بسیار محترمن ولی هنوز ازدواج نکردن... حکمت خدا چیه نمیدونم

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
هنو تازه اومده ت خانواده شما صبر کن خودس خوب میشه تازه باهاش مهربون خواهر شوهر خوبی باش شیرفهم شد ...

بخدا من خیلی خوبم سر عقد با همه روبوسی کرد ب غیر من و مامانم تازه روشم برگردوند شما بودی ناراحت نمیشدی؟