2777
2789
عنوان

عقد برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 142 پست
عزیزم  عروس هیچ وقت خواهر ادم نمیشه این اشتباه رو نکن دوری و دوستی بهترین راه واسه احترام گذا ...

آخه مامان من میگه باید باهاش مثل خواهر باشم و از گل نازک تر نگم

بالای من زیرلفظی دوتا انگشتر 20تومنی داد بازم ب زور بله گفت

خواهر من اشتباه میکنین. هر چیزی حدی داره. 

ما زیر لفظی فوقش سکه یا یه انگشتر با قیمت معین بدیم.

برادرتون چکارس؟ دختره چی؟ و ببخشین چند ساله هستن هر دو

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دختر روز عقدش استرس داره آیا انتخابش درست بوده یا نه واینکه هنوز آنچنان باشما نشست و برخاست نکرد ...

عروسمون دوسال طول کشید تا جواب بله بگه من فقط از این ناراحت شدم که به من محل نذاشت خواستم روبوسی کنم ولی روشو برگردوند

خواهر من اشتباه میکنین. هر چیزی حدی داره.  ما زیر لفظی فوقش سکه یا یه انگشتر با قیمت معین بدیم ...

هر دو کارمندن برادرم کارمند رسمی شرکت برق هست دختره هم همونجا پیمانی کار میکنه هر دو هم 29 ساله هستن تازه برای پاگشاش هم یه سرویس 50تومنی گرفتیم

[QUOTE=102340184]عروسمون دوسال طول کشید تا جواب بله بگه من فقط از این ناراحت شدم که به من محل نذاشت خواستم روبوسی 

آهان حق داری خب ناراحت شی

شاید راضی به ازدواج با برادرت نیست

نمی دونم والا

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
شما راحت باهاش برخورد کنید درست مثل یکی از اعضا خانواده اونم کم کم یخش باز میشه

من دوست دارم مثل خواهر باشم براش ولی اون به من رو نمیده مثلا امروز روشو برگردوند تا بوسش نکنم

منم همینطور بودم .جبهه دارن کلا بعضی افراد از بس دور بر خودشون خانواده شوهر بد دیدن  . منم روز ...

ن بابا من اون جور نیستم آخه عروسمون نذاشت باهاش روبوسی کنم روشو برگردوند من ناراحت شدم

هر دو کارمندن برادرم کارمند رسمی شرکت برق هست دختره هم همونجا پیمانی کار میکنه هر دو هم 29 ساله هستن ...

توقعشو خیلی بالا بردین.

پسر دایی من دکترا داره و استاد دانشگاهه، خانمش پزشکه و دوره تخصص رو میگذرونه. یه انگشتر ۳ میلیونی براش خریدن با یه مقدار معین و کم طلا. همین.

خواهرم این خانم دو روز دیگه توقعاتش به جایی میرسه که بیچاره برادرتو میکنه، آخه این پسر گناه داره اون عاشقه ، شما چی؟ چرا راهنماییش نمیکنین. با این اوصاف منتظر محبت نباشین تازه اولشه.

تر خدا تعادلو رعایت کنین وگرنه برادرت تا عمر داره باید برای توقعاتشون بدو بدو کنه و شما برای یه جور محبت

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

[QUOTE=102340618]من دوست دارم مثل خواهر باشم براش ولی اون به من رو نمیده مثلا امروز روشو برگردوند تا بوسش نکن

وآآا ...شاید ترسیده رژلبی بشه میکاپش... خیلی اصرار نکن یکی دوبار تو واتس یا تل پیام بده ببین اگه تحویل نگرفت پس ی کم فاصلتو حفظ کن از اوناس ک کمتر میجوشه 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
[QUOTE=102340184]عروسمون دوسال طول کشید تا جواب بله بگه من فقط از این ناراحت شدم که به من محل نذاشت ...

ن بابا راضیه اگه راضی نبود میگفت نمیذاشت ما دوسال بریم بیایم

توقعشو خیلی بالا بردین. پسر دایی من دکترا داره و استاد دانشگاهه، خانمش پزشکه و دوره تخصص رو میگذرون ...

چی بگم والا برادرم بهش گفته من نمیتونم عروسی آنچنانی بگیرم عروسمونم گفته باشه انشاالله که سر حرفش میمونه

ن بابا من اون جور نیستم آخه عروسمون نذاشت باهاش روبوسی کنم روشو برگردوند من ناراحت شدم

شاید چیزی ازتون شنیده .منم قبل عقدم پشت سر خواهرشوهرام خیلی حرفا شنیدم . البته همسرم هم برام ازشون گفته بود ازشون متنفر بودم .البته الان تازه فهمیدم که همه آون حرفا درست بود .خدارو هم شکر میکنم ک بهشون زیاد رو ندادم

💑
[QUOTE=102340618]من دوست دارم مثل خواهر باشم براش ولی اون به من رو نمیده مثلا امروز روشو برگردوند تا ...

چرا فقط با من و مامانم روبوسی نکرد ولی با خواهرش و مامانش کرد؟خب اونم الان مثل دختر ماست