2777
2789
عنوان

عقد برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 142 پست

عزیزم بعضی ها از همون اول خونه مادراشون یادشون دادند که خانواده شوهر دیو اند باید بی محلشون کنید

اینجور ادما رو کاریش نمیشه کرد دیگه اینجوری تربیت شدند

دوری و دوستی فقط 

هر چه بیشتر بهش محل بدید بیشتر فرار می کنه ازتون

شما کاری به اون نداشته باشید که ربط بین پسر با خانواده خراب کنه

برید بیاد دعوت کنید رفت و امد داشته باشید زنگ بزن به داداشت حالی بپرس ولی ناز نکش بزار فقط شوهرش نازش بکشه نه شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووو تازه امروز عقد کرده؟توقع داشی پاشه دوروبرتون؟من تا شیش ماه ساکت بودمو اروم.اونشبشم فقط نگا میکردم.کسی چیزی میگف ج میدادم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
چی بگم والا سر عقد دوتا انگشتر دادیم به عروسمون و که هر کدوم 20میلیون پولش بود ولی ناراحته که چرا کم ...

تو خونه پدرش هدیه ۴۰ میلیونی گرفته؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
آخه خواهر ندارم دوست دارم مثل خواهرم باشه من 23سالمه اون 29

عزیزم همه ی عروسها نمیتونن خوب باشن و خواهر بشن شاید دلش نخاد نزدیک ب شمابشه. اگ اصرار و پافشاریتو ببینه شاید دور ورداره 

شما سعی کن خوب باشی و خواهریتو ثابت کنی خودش نزدیکت میشه

🖤

خب دختر روز عقدش استرس داره آیا انتخابش درست بوده یا نه

واینکه هنوز آنچنان باشما نشست و برخاست نکرده که گرم بگیره

انشاالله یخ ش باز میشه 

اگرم باز نشد هرکسی یه شخصیتی داره بعضیا گرم می گیرن و باهمه دوست میشن ولی بعضیا درون گراهستن وکمتر اجتماعی

نمی تونیم انتظار داشته باشیم همه طبق میل ما باشه

باآدما فقط باید سازش کرد متناسب با شخصیت شون

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من