2777
2789

پول نخواه.خرید نرو.تفریح و مسافرت کنسل کن.جلوی مادرش مخصوصا و خانوادش مطیع محض باش.خونه و زندگی برق بزنه از تمیزی.همیشه بگی چشم.چاییت آماده باشه.دسپختت خوب باشه .شبا هم کلن شنل قرمزی باش

اینجوری راضی میشه .درضمن کلا کر و کور و لال باید باشی .والا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این واقعا برا منم سواله 

ولی خودم فکر میکنم که مردا فقط ارامش میخوان دوس دارم وقتی از سر کار اومدن خونه تمیز باشه زن خوشگل باشه غذاهایی که دوس داره اماده بشه باهاش بشینی بگی بخندی کلا حس خوب بهش بدی شاداب باشی ...بنظرم اینا بعدش هم حس احترام و عشق هم بهش بدی 

اینم بگم من خودمم اینارو همشو نمیتونم بکنم 

منم بعضی اوقات غرمیزنم.یامثلا به بچه محبت کنه بیشترقهرمیکنم

اره منم قهر میکنم میبینم کلا اثر معکوس داد بیشتر زده میشه ازم یا مثلا وقتی تی وی میبینه باید مزاحمش نشم خلاصه ارامششو بهم نزنم

سلام    تاپیک لذت جنسی تون رو  مطالعه کردم
اینجا براتون کامنت می گذارم چون می دونم اون تایپک بزودی بسته میشه
----برای این که ارگاسم رو تجربه کنید باید برای همسرتون معلم باشید (به مدت یک ماه بصورت مداوم)  یعنی اینکه یک ماه مدام توی رابطه بهش یادآوری کنید و مراحل رو براش توضیح بدید > اگر اطلاعات تون کم ه بصورت خلاصه براتون همینجا میگم
1-    10-20 دقیقه اول فقط معاشقه داشته باشید تا بدن تون آماده رابطه بشه   2- 5 دقیقه با دهان و دست سر سینه و کیلتوریست شما رو تحریک کنن (تا اینجا 60 درصد راه رو رفتید)  3- موقع دخول هم با دست همزمان کلیتوریست رو با شدت تحریک کنن (جای دقیق ش رو خودتون به ایشون یاد بدید)   قطعا ارگاسم رو تجربه می کنید           (فقط به مدت یک ماه الی دو ماه__بستگی درماه چندبار رابطه دارید__ مدام به ایشون گوش زد کنید بعد از این مدت دیگه خودشون به این مراحل عادت می کنن)
نکته مهم :  ممکن ه ایشون ضعف جنسی داشته باشن (صد در صد شما هم الان سردمزاج شدید بخاطر نداشتن ارگاسم > میل تون به رابطه کم شده)  توصیه هایی که توی این تاپیک نوشتم رو دقیق رعایت کنید برای همسرتون  >  به مدت دو ماه هر روز توصیه ها رو رعایت کنید   >  هم میل شون بالا میره هم توان جنسی شون
اگر دید میل ایشون بیشتر از شما شد (صد در صد همینجور میشه)  شما هم شروع کنید از همین توصیه ها استفاده کنید  (پر رنگ ها + توصیه های مخصوص آقایان و خانم ها  >  مهم هستن  چون توصیه های آقای دکتر خیراندیش هست)
یادتون باشه اگر خواستید برای خودتون مصرف کنید رازیانه رو هر روز بصورت دم نوش استفاده کنید (انقدر روزانه مصرف کنید که سینه تون درد بگیره > بعدش دیگه نخورید)
در مورد موضوع همین تاپیک تون هم  >  یکی از روش های رضایت همسر اینه که شما توی رابطه گرم باشید (مردهای خیلی از خانم های هاات خوش شون میاد) و خودتون هم توی رابطه نهایت لذت رو با ایشون تجربه کنید    (در لحظه ارگاسم هورمون اکسی توسین توی مغز ترشح میشه > اکسی توسین یا همون هورمون عشق دقیقا همون هورمونی که توی مغز عاشق ها ترشح میشه و باعث حالات و احساسات عاشقی میشه  > این هورمون یک سال و نیم (نهایتا) بعد از عروسی ترشح ش قطعا میشه  >  اگر شما کاری کنید که ترشح این هورمون با ارگاسم روزانه توی مغزتون قطع نشه > حالات عاشقی در همسرتون نسبت به شما و در شما نسبت به همسرتون دوباره ظاهر میشه و پایدار می مونه)       >  بیشتر همدیگه رو دوست دارید بیشتر قربون صدقه تون میره  بیشتر بهتون توجه می کنه (امتحان کنید خودتون می بینید)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد