2777
2789
عنوان

باردار بیاین

140 بازدید | 24 پست

مثلا آدم ده روز پشت سر هم صبحا استفراغ کنه ولی بعدش دیگه قطع بشه اما تهوع داشته باشه 

دلیل بر این نمیشه که حال نینی بد باشه؟ 

من ۸ هفتمه علایم آنچنانی ندارم همش میگم یعنی حالش خوبه 

بعد اینکه اگر خدایی نکرده بچه بخواد سقط شه با شیاف پروژسترون هم میشه یا کاملا جلوشو میگیره؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

استرس نگیر منم اوایل یهویی ی روز کامل قطع میشد

اولایل بارداری فقط درد شدید و خونریزی خطرناکه.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس نگیر منم اوایل یهویی ی روز کامل قطع میشد اولایل بارداری فقط درد شدید و خونریزی خطرناکه.

درد و خونریزی خداروشکر ندارم

آخه شیاف پروژسترون هم بخاطر هماتوم دکتر داده 

میگم نکنه اون باعث میشه که درد وخونریزی نباشه؟

منم استفراغ گاهی اوقات داشتم گاهی ن ولی تهوع لامصب همیشه بام بود الان خوبم 🙌

مثلا آدم دلش میخواد چیزی‌بخوره اما وقتی که اون چیز‌هست دیگه میام نمی‌کشه 

شمام اینحورین؟ 

درسته من باردار نیستم ولی اومدم😊😊😊 عزیزم تو استرست خیلی زیاده،به هیچی فکر نکن،فیلم هیولارو دانلو ...

خخخخخخ عزززیزم 

خیلی گلی 😘😘😘

درد و خونریزی خداروشکر ندارم آخه شیاف پروژسترون هم بخاطر هماتوم دکتر داده  میگم نکنه اون باعث ...

عشقم منم هماتوم داشتم خیلیم سخت نگرفتم درد و خونریزی نداشتم رفتم ان تی رفع شده بود

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
مثلا آدم دلش میخواد چیزی‌بخوره اما وقتی که اون چیز‌هست دیگه میام نمی‌کشه  شمام اینحورین؟

بله دقیقا ...ی شب هوس کوبیده کردم شوهرم گرفت خدا شاهده ی قاشق بیشتر نتونستم بخورم حالم بد میشد😓

خدایا گاهی نگاهی...
عشقم منم هماتوم داشتم خیلیم سخت نگرفتم درد و خونریزی نداشتم رفتم ان تی رفع شده بود

ممنون فدات .آره منم اصلا خونریزی نداشتم ولی هی بهم استرس دادن همش استراحت میکنم داغون شدم تو خونه 

بله دقیقا ...ی شب هوس کوبیده کردم شوهرم گرفت خدا شاهده ی قاشق بیشتر نتونستم بخورم حالم بد میشد😓

عززززیزم 

خدا حفظش کنه نینی گلتون😘😘

درسته من باردار نیستم ولی اومدم😊😊😊 عزیزم تو استرست خیلی زیاده،به هیچی فکر نکن،فیلم هیولارو دانلو ...

حتما دانلود میکنم 🥰🥰🥰🥰