2777
2789
عنوان

راهنمایی

124 بازدید | 39 پست

سلام من سه ساله عقدم...شوهرم کلا آدم بدبین بددهنیه..امروز رفتم کلاس خیاطی قبلشم گفتم میرم کلاس بهش.. خلاصه بابام دیر کردو‌من با تاخیر رفتم کلاس بابامم چون عجله داره منو نمیبره دم اموزشگاه سر کوچه پیدا شدم از ی کوچه میانبر زدم رفتم دیدم بچه ها نیستن زنگیدم ب مربی گفتم شما قبلا اطلاع رسانی کردین؟؟گف اره تو گروه گفتم(حالا چون‌من ی مزاحم تلفنی داشتم شوهرم‌خطمو شکست و ی خط جدید گرف برام و گف تو گروه نری اصلا خط جدیدمم این خانومه نداشت چند دفه من بیخود رفتم و برگشتم چون پیامارو نمیدیدم)حین اینکه داشتم با مربی میحرفیدم دیدم پشت خطی دارم قط ک کردم دیدم شوهرمه..جواب دادم میگه ک کجا رفتی تو اون میلان؟باکی حرف میزدی..

منم گفتم بیادنبالم کلاس نیس بعد توضیح میدم...وقتیم اومد دنبالم تک میخاس بزنه مامانم زنگید باز اشغال بودم...رفتم بیرون زود دیدم خیلی عصبانیه میگه کو گوشیت چرا اشغالی باکی حرف میزدی منم گفتم ب این حسات غلبه کن تو نباید اینجوری باشی...(اخه کلا باهاش بحث دارم ک انقد بدبینه میخام درست شه)میگه بابام زنگ زده بهم گفتم زنت از ی ماشین غریبه پیاده شد رفته تو‌کوچه..منم اومدم ببینم چخبره...منم گفتم ب بابات چ ربطی داره اون‌چیکاره من میشه ک آمار منو میگیره....

پست بعد خیلی طولانی شد این

بعد شوهرم عصبانی تر شد میگه ینی چی ک ب بابای من چه خودم ک غیرت ندارم‌( البته ی حرف دیگ زد ک ب علت ترکیده شدن کاربری معذورم از گفتنش..)جلوتو بگیرم دیگ حق نداری بری خیاطی....تورو ول کردم تو کوچه خیابونا معلوم نیس چیکار میکنی....منم گفتم شما همتون مریضین همتون بی غیرتین...بعد گفت بهت نشون میدم بی غیرت کیه و ب مامانم ی فوش رکیک داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدم گازشو همچین گرفت ک قلبم واستاد تا منو بیاره خونمون من میگم نگه دار همینجور میگازوند...بعد ک رسیدیم من حالم بد شد تپش قلب گرفتم نفسم تنگ شده بود گریه میکردم میخاستم پیاده شم نذاش...میگ چیشدو فلان

خلاصه دید حالم خیلی بده و دارم گریه میکنم میگ ببخشید غلط کردم...من خودمو کنترل میکنم ازین ب بعد و ازین حرفا(بار اولشم نیس که) بعد من هی میگفتم منو ببر خونمون میگه یکم حرف بزنیم میریم...رفت برام‌جیگر خرید ک ب زور داد ببرم خونه...بعد هی زنگ زنگ شماره کارت بفرس هی گفتم نمیخامو اینا ب خاطری ک دست از سرم برداره فرستادم...واقعا تو این اوضاع پول نمیخاستم

بعدم میگ‌دروغ گفتم بابام بهم گفته این حرفارو...باز برداشته میگ تو ب بابام توهین‌کردی تو خیابون دیدیش راتو کج کردی رفتی از ی کوچه دیگ...منم حالا روحم خبر نداره..میگم خیلی بابات نفهمه همتون نفهمین ب خاطر بابا روانیت منو‌ب این حال رسوندی...میگه من گ و ه بابامو میخورم مردشو با تو‌عوض نمیکنم کسی ک بخاد بهش بی محلی یا توهین کنه ال میکنم بل میکنم..منم‌گفتم ب من کار نداشته باش برو بابات خوش باش...بعدم میگ‌من میرم قرص شیشه قلیون هرچی گیرم بیاد میزنم ک ب حالت عادی برگردم دیگم سمتت نمیام...منم هیچی نگفتم بلاکش کردم...الان اومدم بهش زنگیدم ک بگم بریم دکتر ک درستش کنه ج نداد

حالا سوال اصلیم اینه...بدظهر امروز قراره یکی مادرشوهر خواهرش از مکه بیاد ماهم قراره بریم...با خودم میگم اگ رفتیم ب مامان باباش بی محلی کنم ب خاطر آتیش ب پا کردنشون..اخه باباش رفته ب مامانش گفته ک یاسمین منو دیده راشو کج کرده..مامانشم رفته ب پسرش گفته...پسرشم‌میگ تو‌توهین کردی ب بابا جونم

..حالا عکس العمل من بدظهر بااین یزیدا چطور باشه؟؟؟

اگه اینده ات برات مهمه سریع نامزدی رو به هم بزن و طلاق بگیر

تو هنوز عقدی اون این حرکات رو از خودش درمیاره فردا که بری زیر یه سقف معلوم نیس چه بلایی سرت بیاره

این اقا مشکل روحی داره و روند درمانش خیلی طولانی و سخته 

این ازدواج به صلاحت نیست. اصلا نیست

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹