2777
2789
عنوان

من اومدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 104 پست
سلام چش عسلی 😞

جونم نبینم غمتوووو

چطوری عزیزم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش می مُردم و این کامنت و نمیخوندم 😭

خدا نکنه دردت به جونم.دیوونه من عاشقتم فک نکن از یادم رفتی فقط ازت ظاهرا دل کندم.چون تو نخواستی منو❤❤

حالا یکی این کامنتو بخونه فک میکنه من پسرمو نفس دوست دخترمه😆

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

خدا نکنه دردت به جونم.دیوونه من عاشقتم فک نکن از یادم رفتی فقط ازت ظاهرا دل کندم.چون تو نخواستی منو❤ ...

بیشعور عبضی من خیلی دوستت دارم 😭😭😭

باهام اینجوری نکن خوب 😭

ازم دل بکنی می میرم که من 

اونحوری حرف میزنی از ظهر ناراحتم هیچی نخوردم پریودم هستم دارم می میرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بیشعور عبضی من خیلی دوستت دارم 😭😭😭 باهام اینجوری نکن خوب 😭 ازم دل بکنی می میرم که من  او ...

آخ من بمیرم برات.کنارت بودم کمرتو میمالیدم خوب بشی.عزیز دلم قربونت برم تو اصلا حواست به من هست که به فکر دل کندنمی؟؟؟؟

آخ من بمیرم برات.کنارت بودم کمرتو میمالیدم خوب بشی.عزیز دلم قربونت برم تو اصلا حواست به من هست که به ...

به خدا همش تو فکرتم ده روزی میشد رفته بودم خونه مامان اینا 

تپش اذیتم میکنه بهونه گیر شده دندون داره درمیاره 

خستم انقدری که بعضی وقتا میخوام سرمو بکوبم به دیوار

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آخ من بمیرم برات.کنارت بودم کمرتو میمالیدم خوب بشی.عزیز دلم قربونت برم تو اصلا حواست به من هست که به ...

خدا نکنه قشنگم 

صبحی نیم ساعت دراز کشیدم وروجک اومد نشست رو شکمم بپر بپر قشنگ روزی یه بار اشکم و در میاره 😐😭

خدا نکنه قشنگم  صبحی نیم ساعت دراز کشیدم وروجک اومد نشست رو شکمم بپر بپر قشنگ روزی یه بار اشکم ...

خدا حفظش کنه عشقمو.دعواش نکنیا.

گلم خوش گذشت؟مامان خوب بود؟

جونم نبینم غمتوووو چطوری عزیزم

خوبم احتمالا 

شما چطوری بانو

نیستین که هیچکدومتون

کو اون همه کنار هم بودنامون 😔

خدا حفظش کنه عشقمو.دعواش نکنیا. گلم خوش گذشت؟مامان خوب بود؟

چه جوری دعواش کنم تا میام اخم کن لباشو غنچه میکنه میچسبونه به لبام 

مامان اینا هم روز آخری اعصابم و ریختن بهم 😔

به تپش عادت کرده بود همش بغض داشت فداش شم😥

چه جوری دعواش کنم تا میام اخم کن لباشو غنچه میکنه میچسبونه به لبام  مامان اینا هم روز آخری ...

آخ فدای اون لبای غنچش.کاش یه دونم رو لبای من بکاره😍ای جانم من عاشقش شدم اونکه مامان بزرگشه

اصلا هستی تو؟تو فقط بیا تیکه ام بنداز

نیستمممم که😭😭

بزا من بیام‌ تو تیکه بنداز😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
خوبم احتمالا  شما چطوری بانو نیستین که هیچکدومتون کو اون همه کنار هم بودنامون 😔

فدات بشم عزیزدلممم، ب خدا منم دلم برا دورهمی مون شما همه چیییییی تنگ شده😭