2777
2789
عنوان

من اومدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 104 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخ فدای اون لبای غنچش.کاش یه دونم رو لبای من بکاره😍ای جانم من عاشقش شدم اونکه مامان بزرگشه

چند روزه کلمه جوجو یاد گرفت پدرمو در آورده 😐😕

به زمین و زمان با لبای غنچه جوجو میگه 😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه زمونی عشقم بودی الان دوست ندارم😖

جووووون بابا 😍😍😍

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
نفسمی خانوم. دارم آهنگ غوغای ستارگان شکیلا رو گوش میدم به عشقت💚💚💚

جانم 

من تپش فقط گیر سه پیچ داده به آهنگ جنتلمن ساسی دهنم و سرویس کرده 😥😭😒😒

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دیگه نمیگی قاسمی     حالم خوب نیست😔

تو تک قاسمی قلبم شدی خبر نداری 😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😂😂😂😂😂😂😂 بذار قر بده توله ی من

تو عروسی بشکن زدن مثلا یاد گرفته انگشتاش و میکنه تو چش و چال ما بشکن میزنه 😂😂😂😂

آراد میگه دفعه بعد ببریمش عروسی شووور میخواد این نفس 😂😂😂😂

@nafasam1370    واسه همه تگ نشدنات مرسی هخخخخخ    توام نفس لیلی هستی😘😘😘😘 م ...

عزیز اولسان جانیم سن منیم 😍😍😍😍😍

خاطره پاسخگو باش 😂😂😂😂😂

@خاطرهr