2777
2789
عنوان

من اومدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 104 پست
اوا 😯😯😯😯 فکر کنم ده بیست سه پونزده میان بعد میترکونن😐😐😐 پیگیر باش کاربریت و برگردون😘

چشم‌عزیزدلم

حالت خوبه کجای نیستی حالا اون دوستارفتن خب ماهم دوست بودیم ابجی گلم  کجای یادم بدی پنالتی بزنم

تپش جون حالش چطوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم. چرا گلم چشم میگم

جوونم ایشالا زودتر با کاربری قبلت بیای😍

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
آره غریبه ای چون من از دردت خبر ندارم،چون چندوقته معلوم نیس کجایی.

سلام عزیزممممم😍

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دردم یدونس اونم سنگییییییین این چند وقته هم رفته بودم دیارمون عزیزم دیروز برگشتم تبریز😟

سلام عزیزممممم😍

قربونت چشم‌گلم😍😘

نشی ک عزیزی😍😚

به به ستاره سهیل😏 سلام خانوم سایت سنگین شده!!!!

تو فقط تیکه بندازا لنتیییییی😂

چطوری

تو فقط تیکه بندازا لنتیییییی😂 چطوری

تو بهتری😏

انگار نه انگار باهم بودیم یه زمانی،یه گروهی داشتیم یه دنیایی برا خودمون داشتیم...

اون از نفس که اصلا دیگه باهاش حرف نمیزنم اینم ازتو باز معرفت برفکی

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

تو بهتری😏 انگار نه انگار باهم بودیم یه زمانی،یه گروهی داشتیم یه دنیایی برا خودمون داشتیم... اون ا ...

خو حداقل تیکه ک نمیندازم😬

منم دلم برا گروهمون تنگولیده خبببببببب😭

تو بهتری😏 انگار نه انگار باهم بودیم یه زمانی،یه گروهی داشتیم یه دنیایی برا خودمون داشتیم... اون ا ...

کاش می مُردم و این کامنت و نمیخوندم 😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......