2777
2789
عنوان

خَخ...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 76 پست
اصلا شباهتو داشته باش خدایی😂😂 عمرااا کسی جز من بفهمه چی میگه😂😂

من فکر کردم بچه موزی موتوری ماشینی چیزی میخواد اصن گوجه به فکرم نرسید لامصب 😂😂😂😂نی نی تو گذاشتی پیشم تلفنت فقط در دسترس باشه خواهشا

آره.😂😂مرسی.قسمت شمابشه😙. یه عمه بی ادب داره شوخی دستی میکنه.۲۰ ماهش بود بهش یاد داده بودم که نبا ...

ممنونم مهربون😍❤

😂😂😂😂😂ماشالله به ادب و شیری که خورده هزار ماشالله

اونی تَربیَت وِرَندَ آفرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر کردم بچه موزی موتوری ماشینی چیزی میخواد اصن گوجه به فکرم نرسید لامصب 😂😂😂😂نی نی تو گذاشتی ...

😂😂😂 تازه وقتی میخواد بگه شونه میزنه تو سرش میگه آلا آلا (بالا) اخه شونش بالای کمدشِ ک دستش نرسه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

تو رو خدا تو دیگه تعریف نکن دلم درد گرفت مسلمون😂😂 

بخند حق داری .فقط شمانیستی.بچم حرف میزنه همه قهقهه میزنن😂😂😂بچم شده سوژه خنده مردم.

بهش پول میدم وایمیسم خودش بره بستنی بخره  تا اعتمادبنفسش بره بالا و بتونه ارتباط برقرار کنه.هرسری میریم حول میشه به سوپری میگه تخم مرغ بده.اونم غش غش میخنده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عززززیزم. ۴ تا زیاده هااااا. ببین من قانعم، دوتا بهم بده. فقط بیاااااااااااااد

☹😭اخه نی نی خیلییی دوستم هیچ کس نمیتونه مثل من مدیریت کنه ۴ تا رو 😂😂😂

من عاشق بچم خواستم برم کودک یاری بخونم برم مهد نوزاد تا ۲ و ۳ سال کار کنم بابام نزاشت گفت باید کهنه بچه عوض کنی☹😐

ممنونم مهربون😍❤ 😂😂😂😂😂ماشالله به ادب و شیری که خورده هزار ماشالله اونی تَربیَت وِرَندَ آفرین

فدات شم.دیگه کاریه که واسه ضایع کردن خواهرشوهر ازدستم برمیومده دیگه😎😎😉😆😆😆

عه!!!همشهریسن که!!!  اهر مرند آستارا من نوکرم دوستلارا😉😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
😂😂😂😂😂😂😂عزیز دلم خدا حفظش کنه 

مرسی😙

☹😭اخه نی نی خیلییی دوستم هیچ کس نمیتونه مثل من مدیریت کنه ۴ تا رو 😂😂😂 من عاشق بچم خواستم برم کو ...

وای منم عااااااااتشق نی نی ام. ولی خب بزرگ میشن مسولیت داره  میتونی مربی مهد بشی نه کودک یار

خیلی 
فدات شم.دیگه کاریه که واسه ضایع کردن خواهرشوهر ازدستم برمیومده دیگه😎😎😉😆😆😆 عه!!!همشهریسن که!!! ...

آفرین کم نذار براش😍😂😂😂

منم دو رگم یه رگ اردبیل یه رگ تبریز😉🤚🏻چاکریم

آفرین کم نذار براش😍😂😂😂 منم دو رگم یه رگ اردبیل یه رگ تبریز😉🤚🏻چاکریم

فدات شم.پس مثل خودم جنست اصله اصله😁من آذربایجان شرقی هستم.جنگلهای زیبای ارسباران.هم خودم هم شوهرم.پسرم دیگه ۶ سیلندره😂😂😂