2777
2789
عنوان

بوف کور

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 83 پست
چون آدم بد ذات و بدطینتی بود + یک تریاکی و معتاد

جای دیگه نگی اینارو بهت می خندن 😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری به بد ذاتیش پی ببردید  توی اون دوره بیشتر ادما تریاکی بودن و معتاد بودن چیز بدی نیست یه ...

اصلا جدای از اینا مگه قراره یه نویسنده لزوما آدم خوبی باشه.البته منظورم تعریفیه که ما از خوب داریم.

زنده به گور صتدق هدایتو بخونید درکش میکنید

عنوان همه ی کتاباش ترسناکه...کتاباش هم ترسناکن؟

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
میشه لطفا یکمی در مورد اثر بوف کور توضیح بدی ک بدونم در مورد چیه؟

یه اثر اکسپرسیوه

روایت داستانی مشخصی نداره همین بعضی از خواننده ها رو گیج میکنه.

بعضی ها معتقدن تحلیل روانشناختی از بیماری عقده ادیپه نظر منم همینه

اعتقادات مردم اگه راجب اون نوشتش میگید که راجب اسلام گفته اگه دقت کنید میبینید عین به عین حرفایی که ...

اگر مایلید درخواست دوستی بفرستید تا از طریق پیغام خصوصی نمونه ای از در افشانی های ایشون رو بفرستم براتون

یه اثر اکسپرسیوه روایت داستانی مشخصی نداره همین بعضی از خواننده ها رو گیج میکنه. بعضی ها معتقدن تح ...

من به این معتقدم که داره راجب زندگی دوباره میگه یک روح که در چند شخصیت بوده البته منظور از زندگی دوباره بهشت نیست همون جو که میدونید مردن و دوباره زنده شدن در قالب یه فرد دیگ