الهی بمیرم برای نی نی چه دردی میکشه😢 من با این سنم شقاق داشتم آرزوی مرگ میکردم از درد چه برسه به بچه😢 بعد از مدفوع مقعدشو با آب گرم و شامپو بچه بشور نزار عفونت کنه.. عفونت درد رو چند برابر میکنه.. بعدم پماد رکتول برای من عالی بود نمیدونم به درد بچه میخوره یا نه.. شیاف گلیسیرین هم بزار براش که دفعش راحت باشه.. کلا باید مقعدش رو چرب نگه داری با پماد که ترک ترمیم بشه.. اگه خشک باشه اونجا ترک عمیق تر میشه.. آب گرم هم خونرسانی رو به اونجا بیشتر میکنه و زخم زودتر خوب میشه پس سعی کن زیاد پشتشو آب گرم بریزی... الهی خوب بشه بچه
سلام گلم..بردمش دکتر دباره،گف شیش ماه طول می کشه خوب شه،انتی هموریید داد،گف هفته ای دوبار..حالا همه میگن باید میبردیش پیش دکتر گوارش..برا یکم وقت گرفتم ببرمش..اصن درمونده شدم،نمیدونم ب حرف کی گوش بدم.
عزیزم..من چنتا دکتر بردمش گفتن شقاق داره...اخر سر بردمش پیش ی دکتر دیگ..قشنگ معاینش کرد گف اصن شقاق نیس..ی حساسیته..داروم نداد.میخای توام ببرش ی دکتر بهتر.من شیرازم گلم..
من چون خودم شقاق داشتم و درد وحشتناک..یکی تو تا ترک ک اطراف مقعد بچم دیدم فک کردم اونم شقاق داره..پیش هر دکتریم ک میبردمش میگفتم دکتر شقاق نداره،اونام طبق همین حرفم میگفتن اره شقاقه..البته من بچمم هیچوقت موقع مدفوع کردنش اذیت نمیشد..تا اینکه رفتم پیش این دکتره..خداروشکر خیالمو راحت کرد