1370sevda مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 229 عنوان سوختگی 1131 بازدید | 6 پست سلام. من دچار سوختگی واژن با دپی شدم. دوروزه دارم کباب میشم.بتاپتازون و پماد ان ان هم استفاده کردم ولی اصلا تاثیری ندارهکسی هست تجربه داشته باشه کمکم کنه؟ 1398/06/02 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28244 پماد کالاندولا دینه بزن . واسه بچه شیرخوار که میزنم عالیه سریع خوب میکنه بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
دخمل_شیطون_بلا عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 420 وااای یه بار منم همینجوری شدم اما یه جورایی بالای کشاله رانم یا همون رد شورتم سوخته بود یکی بهم گف یه دامن بپوش خمیر دندون بزن منم همین کارو کردم حسابی سوزش داشت اما فرداش خوب شد خدایا همه رو به آرزوشون برسون
1370sevda مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 229 پماد کالاندولا دینه بزن . واسه بچه شیرخوار که میزنم عالیه سریع خوب میکنه من همیشه عرق سوز میشم از بتامتازون میزنم فرداش خوب میشه ولی الان با موبر دپی سوخته کنار و داخل واژنم سوخته اخهاتفاقا کالاندولا داریم ولی نزدم اونم امتحان میکنم .بتامتازون از اون قوی تر نیست یعنی؟
1370sevda مدیر استارتر عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 229 وااای یه بار منم همینجوری شدم اما یه جورایی بالای کشاله رانم یا همون رد شورتم سوخته بود یکی بهم گف ی ... منم تو این دوروزفقط دامن کوتاه پوشیدم بدون زیرپوش ولی کشاله رونم نسوخته روی واژن وداخلترش سوخته😭
دخمل_شیطون_بلا عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 420 منم تو این دوروزفقط دامن کوتاه پوشیدم بدون زیرپوش ولی کشاله رونم نسوخته روی واژن وداخلترش سوخته😭 اونو دیگه نمیدونم خدایی خدایا همه رو به آرزوشون برسون
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28244 من همیشه عرق سوز میشم از بتامتازون میزنم فرداش خوب میشه ولی الان با موبر دپی سوخته کنار و داخل ... نه کالاندولا بهتره گیاهی هم هست. خودمم گاهی غرق سوز میشم میزنم بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿