2821
2789
دختر یکی ازاشناهامون 6700 منطقه2 انسانی شده گفت فرهنگیان مجازنشدم ب نظرتون ممکنه 6700 مجازنشه؟  ...

آره داداش خودم امسال کنکور انسانی رتبه اش 7000 شد مجاز نشد... البته دوسال پیش هم کنکور ریاضی داد رتبه اش 3200 شد رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه دولتی بیرجند قبول شد یه سال رفت به خاطر راه دور و اینکه تک پسره بابام نذاشت بره دیگه ... امسال کنکور انسانی داد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کسی میتونه منو راهنمایی کنه در زمینه رشته انسانی؟؟ من از الان واس کنکور آینده دارم میخونم  می ...

عزیزم چرا اینجوری میکنی 

هر درسی رو باید یه مقدار خوب بزنی که رتبه خوب بیاری 

فرصت که زیاد داری 

و اصلا نمیتونیم حدود رتبه بهت بگیم چون نمیدونیم شما در چه سطحی هستید یا سال آینده کنکور چطوره

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀
خب رتبه 6700 ک نمیشه ترازش زیر 6500 باشه🤔 پارسال یکی ازاشناهامون با رتبه9000 رفت معلمی

میشه تراز ربطی به رتبه نداره من ترازم از خیلیا که رتبه اتون از من بهتره بالاتره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
برا فرهنگیان تراز مهمتر از رتبه اس.  تراز بالای 6500 مجاز میشن.  

درسته 

ترازمهمه که بایدبالا6500باشه

البته بعضی وقتهابابودن ترازبالاومجازشدن به مصاحبه دعوت نمیشن

مثل دخترمن بارتبه4800وتراز7800به مصاحبه دعوت نشد

امادوستش بارتبه5500وتراز6900به مصاحبه دعوت شدوالان  فرهنگیان زبان اراک میخونه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
کسی میتونه منو راهنمایی کنه در زمینه رشته انسانی؟؟ من از الان واس کنکور آینده دارم میخونم  می ...

اینجوری نمیشه گفت

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
بچها رتبه٥٠٠٠منطقه٣ب نظرتون پزشكي شهرستان قبول ميشه؟!

عزیزم دختر داییم رتبه اش 1700 منطقه 2 شد اصلا پزشکی رو نیاورد همه رو زده بود حتی آزاد و پردیس ولی قبول نشد... بعدش رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه فردوسی قبول شد

درسته  ترازمهمه که بایدبالا6500باشه البته بعضی وقتهابابودن ترازبالاومجازشدن به مصاحبه دعوت نم ...

حتما تو تحقیقات محلی رد شدن...من الان انتخاب رشته کردم تا ببینم بهم زنگ میزنن یا ن

عزیزم دختر داییم رتبه اش 1700 منطقه 2 شد اصلا پزشکی رو نیاورد همه رو زده بود حتی آزاد و پردیس ولی قب ...

ایشون میتونستن دارو راه دور  دولتی قبول بشن...فیزیوتراپی راه نزدیک هم حتما قبول میشدن...

نه همه شهرها دور و نزدیک حتی زاهدان و جاهای دورافتاده رو زد ولی نیاورد خیلی عجیب بود

پس حتما رتبه شونو دروغ گفته چنین چیزی امکان ندااااااره😑

ایشون میتونستن دارو راه دور  دولتی قبول بشن...فیزیوتراپی راه نزدیک هم حتما قبول میشدن...

ايني ك من گفتم ٥٠٠٠شده منطقه محرومه منطقه چند ميشه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
حتما تو تحقیقات محلی رد شدن...من الان انتخاب رشته کردم تا ببینم بهم زنگ میزنن یا ن

یعنی قبل ازمصاحبه تحقیق محلی میکنن ؟

فکرکردم بعدازمصاحبه تحقیق محلی میکنن

بعددخترمن تاپارسال چادری بودوبدون حاشیه 

اهل دوست پسرهم نیست

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )