2821
2789
ايني ك من گفتم ٥٠٠٠شده منطقه محرومه منطقه چند ميشه؟!

درباره منطقه محروم اطلاعی ندارم که چجوری گزینش میشن ولی با 5000 راحت رادیدلوژی دولتی قبول میشن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
یعنی قبل ازمصاحبه تحقیق محلی میکنن ؟ فکرکردم بعدازمصاحبه تحقیق محلی میکنن بعددخترمن تاپارسال چادری ...

بله...از همسایه هاتون کسی باهاتون بد نبود؟؟ به احتمال زیاد تحقیق بد دادن....دعا کنین من امسال قبول بشم😢

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس حتما رتبه شونو دروغ گفته چنین چیزی امکان ندااااااره😑

نه به همه نشون داد کارنامشو می گفتن اون سال همه رتبه های خوب رشته ای که میخواستن قبول نشدن ولی رتبه های بد رشته های خوب... این مال کنکور 96 بود .. پسر خالم سال97 کنکور داشت رتبه اش 1500 شد پزشکی سبزوار قبول شد

درباره منطقه محروم اطلاعی ندارم که چجوری گزینش میشن ولی با 5000 راحت رادیدلوژی دولتی قبول میشن

مرسي عزيزم انشاالله 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نه به همه نشون داد کارنامشو می گفتن اون سال همه رتبه های خوب رشته ای که میخواستن قبول نشدن ولی رتبه ...

یعنی چی...خیلی عجیبه..از محالاته اصلن😕😕

بله...از همسایه هاتون کسی باهاتون بد نبود؟؟ به احتمال زیاد تحقیق بد دادن....دعا کنین من امسال قبول ب ...

ان شاالله قبول بشید

من که پارسال خیلی حرص خوردم تاهمین الان اسم فرهنگیان میادقلبم دردمیگیره

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز