2777
2789

یکی از فانتزیام اینه بشم رتبه یک تجربی دندون پزشکی تو کنکور😂بعد برم هاروارد یا آکسفورد درس بخونم😁

دیگه فانتزی خاصی ندارم😅(شما چی فانتزی ای الان و دوران کودکی داشتید؟؟)

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

البته یکی از فانتزی هامم اینه رئیس جمهور شم ایران رو گلستون کنم😑😑😑😑😑

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

من اومدم‌بخندم‌شمابگین 

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای چقد بامزه بود فانتزیاتون

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته یکی از فانتزی هامم اینه رئیس جمهور شم ایران رو گلستون کنم😑😑😑😑😑

این توهمه ن‌ فانتزی🤣🤣🤣

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
از بچگی تاالان فانتزیم این بوده ک ساعت زمان داشته باشم تا بتونم ی جاهایی زمان رو نگه دارم

منم😂😂😂😂

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

ارزوی بچگیم...خواننده و رقاص بشم...رو میز برقصم پول بذارن تو لباسم  

معلم کلاس اولم کلی دعوام کرد...مامانم خواستن مدرسه  

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌