2777
2789
عنوان

رنگ مو +عکس

169 بازدید | 13 پست

خانم ها من موهام مشکی میخام این مدل لایت یا مش سوزنی کنم اما با رنگ قرمز یا شرابی بدون دکلره ممکنه قشنگ بشه کسی بلده یا تجربه داره ؟؟؟:

ممنون میشم راهنمایی کنید 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بعیدمیدونم بدون دکلره بشه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون دکلره نمیشه رنگ فانتزی بزنی.حتی شده یه دکلره ضعیف رو مشا باید بزنی بعد بشوری روش فانتزی بزنی

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71 

فقط و فقط و فقط دکلره

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

این رنگ چی بدون دکلره کامل بخام موهام کنم میشه ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

من موهام مشکی نمیخام دکلره کنم دیگه راهکار بدید چکار کنم 

من موهام مشکی نمیخام دکلره کنم دیگه راهکار بدید چکار کنم 

عزیزم همه رنگ روشن ها دکلره میخاد منم زیاد مطلب خوندم آخرش رفتم سراغ رنگ تیره ها .اونام تنوع دارن برای زایمانم میخام عنابی رنگ کنم بدون دکلره

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
عزیزم همه رنگ روشن ها دکلره میخاد منم زیاد مطلب خوندم آخرش رفتم سراغ رنگ تیره ها .اونام تنوع دارن بر ...

گلم من رنگ تیره خیلی گذاشتم دیگه خسته شدم 

بعدش یه دور قرمز اتشی کردم بهم آمد اما دیگه دوس ندارم زنگ یکدست کنم تازه موهام مشکی شدن