2777
2789
عنوان

دلم گرفته

59 بازدید | 4 پست

چند روزه خیلی تحت فشارم خسته شدم واقعا از بچگی ک یادمه همش با مامانم خونه ی مامان بزرگم  بودیم ک مریضه هیچ وقت هیچکس ازمون تشکر نکرد و همیشه مامان من بده بود تو اوج سرما وقتی شیش سالم بود مامانم میکشوندم اونجا جالب این جاس هیچ احترامی ام به ما نمیزارن .این وضعیت دیونم کرده من الان ١٩ سالمه همه جا باید باهاش باشم خانواده ی بابام انقد بهمون بدی کردن نمیدونم مامانم چرا ولشون نمیکنه چند شب پیش وقتی عموم داشت پشت سره بابابه خاطر دخترش حرف میزد شنیدم جوابشو دادم اما

مامانم میگه غلط کردی دادی به تو چه همش به من میگه باید بیای باید از اونا معذرت خواهی کنی .دختر عموم ازاون دخترای...ولی باید منت اونم بکشم بخاطر حرفا و فوشای مامانم 

تمام فکرو ذکر مامانم تا پارسال مادربزرگه پدریم بود .

الانیه ساله مادر خودشم مریض شده پدره ما رو اورده همش دوس داره اونجا باشیم اگه یه ساعت خونه باشیم انقد اخم میکنه ک ادم از خونه موندن بیزار میشه حق من تو این زندگی چیه واقعا نمیدونم خسته شدم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

میدونی شرایطت بده عزیزم 

ولی انگار متاسفانه مادرت ن تنها ک کنار اومده بلکه اینکارارو جزو وظایف خودش میدونه نمیدونم چی بگم پیش خدا اجرداشته باشه همین کافیه دنیا محل گذره فقط اگه میتونی از طریق بزرگتری مشاوری کسی بهش بگو ک بزاره شما خودت مثلا با پدری برادری خواهری کسی تو خونتون بمونید ومادرتون تنهایی رفت وامد کنن اینجوری ن شما اذیت میشی ن ایشون بلاخره مادرته باهاش نرم حرف بزنی نرم میشه بدت رو ک نمیخواد عزیزم فقط از راهش واردشو ن جنگ و جدل و بحث و دعوا

موفق باشی عزیزم❤

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
میدونی شرایطت بده عزیزم  ولی انگار متاسفانه مادرت ن تنها ک کنار اومده بلکه اینکارارو جزو وظایف ...

خسته شدم شما فک کن از وقتی به دنیا میای تا ١٩‌سالگی همین باشه همش اونجا باشی فک کن تو کل عمرم شاید ساعتی بزاری ٦ ماه خونه ی خودمون مونده باشیم بابام خستس از این وضع

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دختر خوب

می تونی با یک مشاور خوب مشورت کنی و ازش راهنمایی بخواهی . 

مادر تون به نوعی مهر طلب هست برای همین همش به دیگران می خواد خوش خدمتی کنه و از خودش و خانواده اش داره مابه میگذاره . کسی که وارده باید آگاهش کنه و راهنماییش کنه .

خسته شدم شما فک کن از وقتی به دنیا میای تا ١٩‌سالگی همین باشه همش اونجا باشی فک کن تو کل عمرم شاید س ...

سعی کن راضیش کنی بیاد مشاوره اینجوری زندگی خودشو نابود میکنه عزیزم حالا باز اگه بابات راضی بود ی چیزی ک میگی نیس پس همه تلاشتو بکن ک مادرت ب خودش بیاد و روزای خوشیو کنار خونوادت بگذرونی

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁