2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

691 بازدید | 24 پست

سلام خانم های عزی من از 4 ماه قبل رفتم تو اقدام ولی بی نتیجه بود تا اینکه رفتم پیش دکترم همه چکابهارو برام انجام دادن عکس رنگی و سونو و آزمایش من وشوهرم

نتیجه این شد که پلی کیستیک هستم و فقط یه سری ویتامین با قرص گلوگوفاژ داد

گفتم درمان دایگه ای نداره گفت خیلی زوده برای انجام درمان هورمونی

کسی تجربه منو داشته؟؟؟

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کیست داشتم، با داروهای هورمونی باردار شدم

میتونم بپرسم جنسیت نینیت چی بود. اگه دوست داشتی جواب بده

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

اگه اضافه وزن داری رژیم بگیر  خیلی موثره ورزش هم خیلی تاثیر داره اما در نهایت باید دارو مصرف کنی ببین پلی کیستیک درمانش مقطعی هست یعنی قطعی نیست واسه هر بارداری باید تحت نظر باشی

میتونم بپرسم جنسیت نینیت چی بود. اگه دوست داشتی جواب بده

بله خواهش میکنم، بارداری اولم پسر بود بارداری دوم هم باز دارو خوردم دوقلو بودند یک پسر یک دختر

کلا این داروها احتمال پسر زایی را بالا میبرند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بله خواهش میکنم، بارداری اولم پسر بود بارداری دوم هم باز دارو خوردم دوقلو بودند یک پسر یک دختر کلا ...

مرسی که پاسخ دادی... ان شاا.. که سالم وشاد باشن

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
پلی کیستیک همون طنبلی تخمدان هست عزیزم حتما بررسی کنید که اندومتریوز هم نباشید چون خود طنبلی اندو می ...

نه عشقم عکس رنگی سالم بود

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
منم دکترم چهارسال پیش گفت گلوکوفاژ بخور همیشه هنوزم میخورم اما نمیدونم کیست دارم یا نه 

بچه دار شدی ؟؟

منم کیست داشتم، با داروهای هورمونی باردار شدم

دقیقا چه داروهایی مصرف کردی و بعد چند ماه

دقیقا چه داروهایی مصرف کردی و بعد چند ماه

متفورمین کلومیفن و اسید فولیک در بارداری دوم استفاده کردم بعد یکماه باردار شدم در بارداری اول علاوه بر اینها آمپول hmg, hcg   هم بود

بعد 4 ماه باردار شدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم