2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 24 پست
متفورمین کلومیفن و اسید فولیک در بارداری دوم استفاده کردم بعد یکماه باردار شدم در بارداری اول علاوه ...

چه مدت بعد این آمپول هارو بهت داد

منم مامان شدم 🤲🙏 روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد 4 ماه، البته گفت باید تا 6 ماه صبر کنی ولی من عجله داشتم و گفتم زودتر بده

مرسی بابت راهنماییت منم فعلا باید صبر کنم

منم مامان شدم 🤲🙏 روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

منم پارسال یه کیست 4 سانتی داشتم دو ماه LD خوردم و برطرف شد رفتم پیش دکتر بهناز بنی هاشمی بهم گفت برای جلوگیری از بارداری در ماه اول که قرص میخورین باید با روش دیگه هم پیشگیری کرد چون بدن هنوز به قرص عادت نداره اما از ماه دوم به بعد خوردن قرص به تنهایی کافیه

من مدت زیادی بود دل درد های خیلی بدی داشتم طوری که زندگی کردن برام سخت کرده بود تا برای درمان پیش دکتر فرهانه امینی رفتم ایشون با تشخیص کیست تخمدان برای من سریع دوره درمان شروع کردیم و خیلی سریع تونسیتم به درمان مناسب برسیم.

سلام عزیزم بنظرم برای درمان کیست تخمدان حتما به متخصص مراجعه کن. دکتر پرستو سهیل خیلی معروف هستن و کارشون در این زمینه عالیه. میتونی بهشون سر بزنی حتما 

اسمشونو داخل گوگل سرچ کنی میاره برات.

من برای مشکل کیست تخمدانم به دکتر نادره شایگان مراجعه کردم و ایشون با انجام چند آزمایش مشکل منو متوجه شدن  و خیلی سریع روند درمان طی کردیم و بعد گذشت 6 ماه حال جسمانیم خیلی بهتره.