2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 30504 بازدید | 87 پست
اره جون یهو حالش خوب شد و مثل سابق شد همه میگفتن ده روزی درد داره بعدش کلافه ولی این خودش میگه من از ...

ببین من یکی از آشناهام تازه میشه 25 رز که ترک کرده ما 10 روزه از کمپ آوردیم چون خودش اصرار به ترک داشت روزای اول خیلی حالش بد بود همش زیر سرم بود خیلی بهش رسیدیم تقویت‌ کردیم هر روز میره استخر هر شب میره جلسه تازه همین امروز نمیتونست بره در مغازش اینقدر که بی حس وکلافس خداروشکر الان خیلی بهتره روزای اول اصلا حالش خوب نبود ما یه لحظه تنهاش ن ذاشتیم همش باید می‌بردیم بیرون تو خونه نمیتونست بشینه رانندگی که می‌کرد حالش بهتر بود خلاصه خیلی سختی کشید با توجه به این که خودش تصمیم به ترک گرفت وتریاک مصرف میکرد اینم می‌خورد اگه شما مجبورش کردی که ممکنه ترک نکرده باشه بعدشم اصلااخلاقشون خیلی عوض میشه

ببین من یکی از آشناهام تازه میشه 25 رز که ترک کرده ما 10 روزه از کمپ آوردیم چون خودش اصرار به ترک دا ...

این میگه خودم نیمخواستم اینقدر الوده شم ولی میترسیدم به تو بگم حالا که تو خودت فهمیدی میگفت من میخواستم ترک کنم من مجبورش نکردم خودشم دوست داشت ترک کنه ولی کمپ نرفتیم تو خونه ترک کرد ولی سرکار میرفت ولی خیلی درد داشت و کلافه بود اولش عداش خیلی کم شده بود و اشتها نداشت ولی الان درست شده حتی مسافرتم رفتیم و خیلی سرحال بود  من همش گیر میدادم که مشکوک میزنی میگفت هر وقت خواستی تست بگیر به خدا الان راحت راحتم  منم گفتم بزار اعتماد کنم و زیاد گیر ندم ولی بهش گفتم اگه یه بار دیگه تکراز کنی دیگه نه من نه تو ولی شبایی که درد داشت خودش دو بار نصفه شب تنها رفت رانندگی کردد وسیگار کشید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین تست ازش گرفتی؟؟؟

علائم بعد از مصرفش چی بود؟؟

تریاک رو میشه خورد؟؟

تو رو خدا منو راهنمایی کن ببینم شوهرم الوده نباشه!

۲سالی ترامادول خورده الان ترک کرده

ولی مدتهاس بهش مشکوکم ولی چیزی ازش ندیدم

اما بشدت مشکوکه

مخصوصا چای خوردنش!!!!!

روابط جنسیش زیادمیشه یاکم؟؟ و هرچیزی ک من بتونم راحتترم متوجه شم بهم بگو

چون ب من گفت تریاک رو نمیشه خورد

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ببین تست ازش گرفتی؟؟؟ علائم بعد از مصرفش چی بود؟؟ تریاک رو میشه خورد؟؟ تو رو خدا منو راهنمایی کن ...

اره تریاک رو میشه خورد و تو چای انداخت 

ازش تست گرفتم مثبت شد همین کیت هایی که تو لوازم پزشکی هست

من اصلا از علایمش متوجه نشدم فقط تو ماشینش خیلی اتفاقی پیدا کردم 

روابط جنسی هم خوب بود بد نبود 

شما هم از همین کیت های عدم اعتیاد بگیر تو خونه خودت انحام بده هم تست مورفین هم قرص ب 2 و متادون وترامادول بپرس داشته باشه بعد بخر 

امیدوارم پاک باشن خیلی بده الان از استرس زیاد دارم میمیرم

اره تریاک رو میشه خورد و تو چای انداخت  ازش تست گرفتم مثبت شد همین کیت هایی که تو لوازم پزشکی ...

ببین زود اتزال میشد یا دیر؟؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

اشتهاش؟؟

اخلاقش؟؟

نمیدونم چجوری مچش بگیرم؟؟

اره تریاک رو میشه خورد و تو چای انداخت  ازش تست گرفتم مثبت شد همین کیت هایی که تو لوازم پزشکی ...

پس ترک نکرده

خوابش کم شده؟؟

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی

خواهش میکنم

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی خواهش میکنم

ببین شوهر من خوابش کم بود اون زمانی که مصرف میکرد رابطه اشم خوب بود گرم بود کلا ولی وقتی کفت داره ترک میکنه و درد داشت خیلی زود انزال شده بود و خوابش کم بود. اشتهاش کم وقتی داشت ترک میکرد ده روز بعد یهو خوب شد و الانم دیر انزاله و اشتهاش درسته خوابشم به حالت قبل برگشته راحت میخوابه ولی چون سرکار میره در کل خوابش کمه

ببین شوهر من خوابش کم بود اون زمانی که مصرف میکرد رابطه اشم خوب بود گرم بود کلا ولی وقتی کفت داره تر ...

ن فدات حالتایی ک بدونم داره مصرف میکنه

مثلا بعد مصرف چحوری میشه؟؟

من تاحالا تریاک دسش ندیدم ولی بخش مشکوک شدم

ن فدات حالتایی ک بدونم داره مصرف میکنه مثلا بعد مصرف چحوری میشه؟؟ من تاحالا تریاک دسش ندیدم ولی بخ ...

بخدا منم نمیدونم میدونستم که الان حال و روزم این نبود من اصلا متوجه نشدم مصرف کننده است از تو ماشینش پیدا کردم فهمیدم وگرنه اصلا از حالتاش عمرا متوجه میشدم 

بخدا منم نمیدونم میدونستم که الان حال و روزم این نبود من اصلا متوجه نشدم مصرف کننده است از تو ماشینش ...

اِ

چندسال مصرف کننده اس؟؟

ببین من شوهرم ب روش خوبی ترامادول رو ک میگن خیلی سخته تو خونه ترک کرد

و کلا همیشه تستاش منفیه

میخوای بهت بگم؟؟

ولی احساس میکنم نفهم داره چیز دیگه مصرف میکنه

اِ چندسال مصرف کننده اس؟؟ ببین من شوهرم ب روش خوبی ترامادول رو ک میگن خیلی سخته تو خونه ترک کرد و ...

بخداددرست حوابمو نمیده نمیدونم اصلا چند سال مصرف کننده است 

شوهر شما هم تو خونه ترک کرد؟؟