شوهرم الان سه هفته است که پاکه هفته اول خیلی پا درد داشت و کلافه بود و همش قرص ژلوفن میخورد بعد از هفته دوم خیلی دردش کم شد و شد همون ادم سابق خیلی ها تو تجربه هاشون مینویسن که تا یه ماه بیخوابی و افسردگی ولی شوهرم اینا رو نداره همونجوز مثل قبل شاد و خوابش هم مثل قبله یک میخوابه و 5 بیدار میشه اینا طبیعی؟؟ازش تست بگیرم یعنی؟؟
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چون اگه بخوان بگردن و مصرف کنن بعد تست مثلا برمیگردن
من ک تو دو دلی موندم
ایشاالله هیچوقت هیچکدومشون مصرف کننده نباشن
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بچه ها دایی من اعتیاد داره و خیلی برای اینکه بتونیم ترکش بدیم دنبال دکتر گشتیم و یکی از دوستای خانوادگی مون بهمون دکتر دارابی را معرفی کرده خواستم بپرسم کسی هست ایشون را بشناسه ؟ میگن دکتر خیلی خوبیه
بچه ها دایی من اعتیاد داره و خیلی برای اینکه بتونیم ترکش بدیم دنبال دکتر گشتیم و یکی از دوستای خانوا ...
من دکتر دارابی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه. دوست من اعتیاد داشت با معرفی چند نفر بردیمش پیش ایشون و با درمان های ایشون تونست کمکش که ترک کنه و الان خداروشکر یه سری مراقبت ها هست که باید انجام بده ولی خدایش تا الان که خیلی موثر بوده و کمکش کرده
سلام یه سری از کمپ و کلینیک ها انگار دکون باز کردن و اولش رفتارشون اکیه ولی بعدش افتضاح میشن اعتیاد یک وسواس باید روانپزشک بره و ازش قرص بخواد که جلوی وسواسشو بگیره
شوهرم ۱۶سال معتاد بود از کراک که حدود ده سال پیش تا ۲سال پیش که شیشه و اشک و متادون مصرف میکرد سالی چند بار به زور مینداختمش کمپ ترک اعتیاد وکلی هزینه ولی بخدا فقط بدتر میشد دیگه امیدی نداشتم با ۲تا بچه تا اینکه بهم یه جایی رو معرفی کردن واسه ترک ازشون یه سری قرص گرفتم قرصهاشم همون اول دادم ازمایشگاه سینا که ببینم مواد مخدر داره که نتیجه ازمایش گفت قرص ها کوچکترین مخدری نداره با ۱۵دوره مصرف قرص ها الان ۲ ساله که ترک کرده و خداشاهده این تایپیک هم فقط به خاطر رضای خدا و نجات خونواده هایی که بدبخت شدن گذاشتم این راهم به عنوان اخرین امید واخرین راه امتحان کنن حتی یه دوره از این قرص ها بگیرن بدن ازمایشگاه ببینین مواد مخدر داره یا نه بعد مصرف کنین...این قرص هاش باعث حس تنفر از موادشد و بعد از حدود ۳ماه ترک کرد گفتمم بخدا فقط جهت نجات کسایی که گرفتار شدن این تایپیک رو گذاشنم کمپ ترک اعتیاد هبچ نتیجه ای نداره شماره عطاری رو میزارم یه بار از قرص هاش امتحان کنید بامید روزی که هیچ خونواده ای گرفتار این بلای خانمانسور نشه