2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 30509 بازدید | 87 پست
اگه میتونی از همین تست هاوبگیر خیالت راحت شه 

امروز منم میخرم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

چون ب۲ خورده قبلا حتما ازش بگیر

ولی در نهایت این کار ما بیفایده اس

چون اگه بخوان بگردن و مصرف کنن بعد تست مثلا برمیگردن

من ک تو دو دلی موندم

ایشاالله هیچوقت هیچکدومشون مصرف کننده نباشن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ب۲ خورده قبلا حتما ازش بگیر ولی در نهایت این کار ما بیفایده اس چون اگه بخوان بگردن و مصرف کنن ...

اره بابا بی فایده است تا خودشون نخوان ما کاری نمیتونیم کنیم چون مصرف قرص نه مکان میخواد و نه زمان  من که اتمام حجتمو باهاش کردم بقیش با خودشه 

بچه ها دایی من اعتیاد داره و خیلی برای اینکه بتونیم ترکش بدیم دنبال دکتر گشتیم و یکی از دوستای خانوادگی مون بهمون دکتر دارابی را معرفی کرده خواستم بپرسم کسی هست ایشون را بشناسه ؟ میگن دکتر خیلی خوبیه 

بچه ها دایی من اعتیاد داره و خیلی برای اینکه بتونیم ترکش بدیم دنبال دکتر گشتیم و یکی از دوستای خانوا ...

من دکتر دارابی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه. دوست من اعتیاد داشت با معرفی چند نفر بردیمش پیش ایشون و با درمان های ایشون تونست کمکش که ترک کنه و الان خداروشکر یه سری مراقبت ها هست که باید انجام بده ولی خدایش تا الان که خیلی موثر بوده و کمکش کرده 

شوهرم ۱۶سال معتاد بود از کراک که حدود ده سال پیش تا ۲سال پیش که شیشه و اشک و متادون مصرف میکرد سالی چند بار به زور مینداختمش کمپ ترک اعتیاد وکلی هزینه ولی بخدا فقط بدتر میشد دیگه امیدی نداشتم با ۲تا بچه تا اینکه بهم یه جایی رو معرفی کردن واسه ترک ازشون یه سری قرص گرفتم قرصهاشم همون اول دادم ازمایشگاه سینا که ببینم مواد مخدر داره که نتیجه ازمایش گفت قرص ها کوچکترین مخدری نداره با ۱۵دوره مصرف قرص ها الان ۲ ساله که ترک کرده و خداشاهده این تایپیک هم فقط به خاطر رضای خدا و نجات خونواده هایی که بدبخت شدن گذاشتم این راهم به عنوان اخرین امید واخرین راه امتحان کنن حتی یه دوره از این قرص ها بگیرن بدن ازمایشگاه ببینین مواد مخدر داره یا نه بعد مصرف کنین...این قرص هاش باعث حس تنفر از موادشد و بعد از حدود ۳ماه ترک کرد گفتمم بخدا فقط جهت نجات کسایی که گرفتار شدن این تایپیک رو گذاشنم کمپ ترک اعتیاد هبچ نتیجه ای نداره شماره عطاری رو میزارم یه بار از قرص هاش امتحان کنید بامید روزی که هیچ خونواده ای گرفتار این بلای خانمانسور نشه

09378310919

باید ببینیم چندسال داره ؟چی مصرف میکرده ؟چندسال مصرف میکرده ؟وایا مدام مصرف داشته ؟درضمن باید وضعیت ورزش امادگی بدنی وتمامی اطلاعات لازم ازبیماری ویا عملهای جراحی شخص اطلاع داشته باشیم 

احتمالا همسرشما مواد مصرفیش تریاک بوده وورزش کار 

چون اگر تریاک مصرف بشه واون رو شخص باکاروورزش بسوزونه بامصرف تمامی مواد مخدر موجود فرق میکنه 

دیگه انقدر درد داشت خورد الان یه هفته شایدم بیشتر نمیخوره

احتمالا دوباره مواد میزنه من خودم شش گرم تریاک میخوردم تاره بعد از یکماه اسهالم خوب شد خدا رو شکر الان هشت ساله پاکم دو سال هم هست سیگار رو ترک کردم