2777
2789
عنوان

ترک اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 30921 بازدید | 87 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه تو خونه ترک کرده یه دفعه هم دردش خوب شده مشکوکه ممکنه قرص مصرف کنه.

اولش گفت 4 روز یک چهارم قرص خوردم بعد گفت از دوستامو و همکارام خیلی دیدم که بدبخت شدن اگه بخوام مصرف کنم همون تریاک مصرف میکنم و قرص نمیخورم منم باور کردم😢

والا تریاک اینقدر بی حس میشه بدن که نمیتونن تا 1ماه حداقل کارکنن

جدی میگی این خودش میکه همه منو از ترک تریاک میترسوندن منم میترسیدم ترک کنم ولی خدا رو شکر اونقدر که وحشتناک میکفتن نبود یعنی دروغ میگه؟؟؟؟؟

اولش گفت 4 روز یک چهارم قرص خوردم بعد گفت از دوستامو و همکارام خیلی دیدم که بدبخت شدن اگه بخوام مصرف ...

ببین زور اعتیاد زیاد باید خیلی حواست باشه چون هر لحظه وسوسه میشه مخصوصا اوایل ترک. واسه همین تو کمپ تا ۱۰ روز اول حتی اجازه ملاقات نمیدن. تو اون مدت  که خونه بود خیلی باید مراقب باشی تنها جایی نره .قرص های مسکن ندی بهش

تو رو خدا یکی به من بگه چیکار کنم من بهم گفتن اعتماد کن بهش و حمایتش کن به خدا همه جوره حمایتش کردم و زیر نظر گرفتمش اگه باز بهم دروع گفته باشه تمومه من دیگه نمیکشم یکی بگه من چه جور بفهمم الان مصرف داره یا نه تا عمر دارم دعاش میکمم

جدی میگی این خودش میکه همه منو از ترک تریاک میترسوندن منم میترسیدم ترک کنم ولی خدا رو شکر اونقدر که ...

ببین مادر بزرگ‌من درد داشت هیچ مسکنی روش جواب نمیداد مجبور شد تریاک بخوره البته خیلی ریز و کوچیک. بعد به سال که از جراحیش گذشت خودش گذاشت کنار کمش کرد و قطعش کرد یه مقدار زور وقوتش کم شدولی واسش سخت نبود. ولی اونی که مصرف بالا هست ترکش سخت تره درد زیاد داره تو کمپ هم حداقل ۲۱ روز نگه میدارن تو یک هفته نمیتونه ترک کنه و دردشم کاملا خوب بشع

تو رو خدا یکی به من بگه چیکار کنم من بهم گفتن اعتماد کن بهش و حمایتش کن به خدا همه جوره حمایتش کردم ...

عزیزم ترک تو خونه سخته چون بهش فشار میاد طاقتش تموم‌میشه به راحتی در دسترسش هست میره میگیره تو کمپ باشه بهتره. من یکی از اقوامم شوهر دختر خاله مامانم میشد تو خونه تریاک ترک کرد و فوت کرد زمان ترک خمینطور الکی هم نیست ترک کردن باید تحت نظر کلینیک یا کمپ باشه

تو رو خدا یکی به من بگه چیکار کنم من بهم گفتن اعتماد کن بهش و حمایتش کن به خدا همه جوره حمایتش کردم ...

عزیزم یه چیزایی هست مثل بببی چکه نمیدونم اسمش چیه از اونا تهیه کن تو خونه از آزمایش بگیر اگه هرچی مصرف کرده باشه همونو نشون میده ولی قبلش بهش نگو چون مثلا میره آبلیمو میخوره نشون نمیده یه دفعه ای غافل گیرش کن باید ادرار کنه فکر کنم اسمش گیت بود 

عزیزم ترک تو خونه سخته چون بهش فشار میاد طاقتش تموم‌میشه به راحتی در دسترسش هست میره میگیره تو کمپ ب ...

اره جون یهو حالش خوب شد و مثل سابق شد همه میگفتن ده روزی درد داره بعدش کلافه ولی این خودش میگه من از اون چیزی که میگفتن خیلی راحت تر ترک کردم  من بدبختم اعتماد کردم ولی ته دلم باور نمیکردم الان زنگ زدم با مشاورم صحبت کردم گفت ازش تست بگیر مشکوکه الان کلا 21 روزه ترک کرده ده روزه اصلا درد نداره