2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 103 پست
نه باباااا حامله چیه هنو تازه عروسی کردیم هنو ماه عسل نرفتیم. کلا عادتشه میره پیشواز همه چی.مثلا می ...

خخخ عجب ادمیه محل نکن بگو باشه بخرین شما بعد بخند کلا بگو بخند فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اخه خونمون اماده بود گفتم کم کم بریم بچینیم تا اونموقع خسته نشیم الانم کامل نچیدم فقط کابینتام و ...

دختر گل باید میگفتی بیان جهاز رو ببرن همه رو بذاری توی خونه خودت با اینه و شمعدونت.همونجوری با کارتن میذاشتی بمونه تا دو هفته قبل عروسی.

خونه عروس یکی دو روزه چیده میشه.من خودم دو روزه چیدم.خودم بودم و دوستم و مادرش.

مامان خودمم خیلیییی کم بود در حد دو سه ساعت.

الان وسیله هات گرد و خاک میگیره

دختر گل باید میگفتی بیان جهاز رو ببرن همه رو بذاری توی خونه خودت با اینه و شمعدونت.همونجوری با کارتن ...

اره دیگه مجبورم ی هفته قبل برم تمیز کنم..من فرشامو ننداختم پردهامم نزدم فقط وسیله اشپرخونمو چیدم رو مبلام ملافه انداختم..دیگه اینجوری پیش رفت..حالا باز اگه پیشنهادی دارین واس اینکه زیادم کثیف نشه بهم بگین مرسی

اره دیگه مجبورم ی هفته قبل برم تمیز کنم..من فرشامو ننداختم پردهامم نزدم فقط وسیله اشپرخونمو چیدم رو ...

دیگه هیچی دیگه.در و پنجره ها تا حد ممکن بسته باشه که خاک نیاد داخل.

افتاب روی مبل هات نیوفته که برات میپوسونه هاااا

گردن اونا نذار اشتباه خودت بود، عزیزم خانواده شوهر هیچوقت نه تنها فامیل که دوست هم محسوب نمیشن، هیچوقت نباید بذاری از زندگیت سر در بیارن، من که مراسم دیدن جهاز نمیذارم، یه عمر باید تو کف بمونن

گردن اونا نذار اشتباه خودت بود، عزیزم خانواده شوهر هیچوقت نه تنها فامیل که دوست هم محسوب نمیشن، هیچو ...

خب وقتی مدام ز میزدن و اصرار داشتن بیان من خیلی سعی کردم بپیچونمشون اما دیدم فایده نداره همش میگفتن ما ذوق داریم اخرین  داداشمونه بیایم کمکت کنیم

خب وقتی مدام ز میزدن و اصرار داشتن بیان من خیلی سعی کردم بپیچونمشون اما دیدم فایده نداره همش میگفتن ...

بمنم گفتم منم خیلی رک گفتم من دوست ندارم، گاهی باید رک باشی، این درمورد خودت و زندگیته

بمنم گفتم منم خیلی رک گفتم من دوست ندارم، گاهی باید رک باشی، این درمورد خودت و زندگیته

حقیقتش من دلم سوخت گفتم گناه دارن اما گذشت دیگه ولی اگه میومدن خونم بازم نگاه میکزدن یچی میگفتن

حقیقتش من دلم سوخت گفتم گناه دارن اما گذشت دیگه ولی اگه میومدن خونم بازم نگاه میکزدن یچی میگفتن

از الان جدی باش هرکی گفت کمه بگو عزیزم بازار پره برو بخر برام، گرونیه قیمتا ده برابر شده همینا رو هم با خون دل خریدم، اگه کمه من اذیت میشم به شما آزاری نداره